Jump to content



Τaskbar και παραθυρα


Aris137

Recommended Posts

Παιδια ειμαι ενα βημα πριν το φορματ,το προβλημα μου ειναι το εξης.

Ενω ολα λειτουργουν ρολοι κατι εχει συμβει κ δεν μου εμφανιζονται τα πλαισια απο τα αναδυομενα παραθυρα στην taskbar με αποτελεσμα οταν θελω να αλλαξω παραθυρο εργασιας να ειμαι αναγκασμενος να το ψαχνω με ALT+TAB.Πραγματικα δεν ειναι καθολου βολικο αυτο κ δεν ξερω τι πρεπει να κανω.Κατεβασα καποια αρχειακια που επαναφερουν την taskbar σε defaults αλλα τιποτα,αν γνωριζετε κατι σας παρακαλω πειτε μου γιατι δεν το γλυτωνω το φορματ.

Χρησιμοποιω windows χp sp2.

Link to comment
Share on other sites

η taskbar στα shortcuts κτλπ ανταποκρίνετε? Σε μενα το κάνει μερικές φορές και γι'αυτό φταίει το Windows Live messenger αλλά δε διαρκεί πολύ 5-6 δευτερόλεπτα μόνο.

Check για ιους κτλπ η για κάπιο πρόγραμμα που έβαλες πρόσφατα.

PS: μην κάνεις format, δοκίμασε System restore (Start>Programs>Accessories>System Tools>System restore)

Link to comment
Share on other sites

Το' χα δεί παλιότερα αυτό να γίνεται σ' ένα pc κ ήταν καθαρά περίπτωση spyware, αλλά αυτό ήταν κ σε χειρότερη μοίρα! Δεν "έβλεπε" ούτε το Start των Windows αριστερά! Όσο κ αν το' χα "ψεκάσει" δεν έλεγε να καθαρίσει από τα ζιζάνια κ αναγκαστηκά το φόρμαρα.

Link to comment
Share on other sites

Για προβληματα τις taskbar κατεβαζουμε το taskbar repair tool plus και κανουμε δουλεια μας ;). Μπορει να την επαναφερει στην αρχικη της κατασταση οποτε ειμαστε οκ και την φτιαχνουμε ξανα οπως την ειχαμε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.