Jump to content



ZM-GWB8800 GTX VGA WATERBLOCK


GVC

Recommended Posts

Παίδες καλησπέρα!!Θέλω την σοφή σας γνώμη.Βρήκα αυτό το water block από το e-shop για την κάρτα γραφικών.Έχω όμως μια απορία.Τα fittings που είναι ήδη πάνω στο block τοποθετημένα αν ταιριάζουν με τα λάστιχα τις υπόλοιπης w/c,Έχω λάστιχα με εσωτερική διάμετρο 13mm kia λάστιχο με εσωτερική διάμετρο 12mm.Στο manual όμως στο βιβλιαράκι λέει κάτι για εσωτερική και εξωτερική διάμετρο αλλα μου δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά.Είναι για το λάστιχο οι διαμετροι που δίνει η είναι για τα fittings.Μήπως γνωρίζει κάποιος να με διαφωτίσει?

Link to comment
Share on other sites

Tube ειναι το λαστιχο . Fittings τα ρακορ . Το pdf αναφερεται στα ετοιμα ρακορ που εχει . Αρα θα πρεπει να χρησιμοποιησεις adapter οπως ειπε και ο Linos80.

Δεν αναφερει τι σπειρωμα εχει , αρα θα πρεπει να πας το block σε ενα καταστημα και να σου δωσουν εκει το καταλληλο ρακορ.

Link to comment
Share on other sites

Βασικά είχε κάποιες διαμέτρους συμβατών σωληνώσεων με εξωτερικές και εσωτερικές διαμέτρους.Αλλα εγώ βραχυκύκλωσα ως προς τι η αναφορά αυτών των διαμέτρων?Ως προς το fitting που φοράει το block η ως προς τα λάστιχα,εκεί κόλλησα.Την περίπτωση του adaptor την έχω σκεφτεί αλλα θέλω να αποφύγω οσο το δυνατόν περισσότερες συνδέσεις.

Link to comment
Share on other sites

Εαν αφαιρουνται τα ρακορ που εχει πανω , μπορεις να τα αλλαξεις με τα καταλληλα για τα λαστιχα σου .

Με αυτήν την ελπίδα ζω.Και η ελπίδα αυτή θα φανεί αν υφίσταται αύριο που θα τους πάρω τηλ να μου πουν τεχνικές λεπτομέρειες,αν ξέρουν φυσικά.

Link to comment
Share on other sites

Δες και εδώ για μια καλύτερη τιμή

http://www.eworld.com.gr/details.php?prod=624

Τα ρεκόρ δείχνουν ότι μπορούν να ξεβιδωθούν χωρίς να είμαι και 100 % σίγουρος αλλά λίγο που τα πάλεψα είδα ότι μπορούν να στρίψουν , σίγουρα παντός έχουν σπείρωμα από κάτω . Τώρα σχετικά με τους σωλήνες είναι συμβατό με .

Εξωτερική x Εσωτερική Διάμετρος

13 x 9mm

12 x 8mm

11 x 8mm

10 x 8mm

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παίδες επικοινώνησα μέτο e-shop και μου είπαν ότι δεν μπορούν να τσεκάρουν αν βγαίνουν αυτά τα fittings γιατί οι συσκευασίες είναι κλειστές.

Τους ρώτησα επίσης και κάτι άλλο.Ότι από ότι είδα στο manual που έχει η ζαλμάν για το εν λόγο block δείχνει ότι στην συσκευασία μαζί δίνει κάτι σαν "ταινία" για τις μνήμες γύρο από το G80.Τέτοιες όμως "ταινίες" δεν έχω βρει πουθενά εδώ να αγοράσω,μήπως ξέρει κανεις που θα βρω?

Γιατί κάτι μου λέει ότι οι συσκευασία μέσα του block δεν θα έχει τέτοιο υλικό για τις μνήμες ούτε για το zalman ούτε για ένα nexxos που έχω δει σαν εναλλακτική λύση

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.