Jump to content



Help to overclock: athlon 64 3500+ orleans


ozigiorgos

Recommended Posts

παιδιά χρειάζομαι τι βοήθεια σας. θέλω να κάνω overcklocking στη cpu και στη ram αλλα η mobo δεν έχει ρύθμισις για cpu . i cpu είναι athlon64 3500+ orleans σε am2. θέλω να τον φτάσω στα 2.6 από 2.2 . σημείωση η mobo είναι η MSI k9agm3-f και δεν έχει ρύθμισις ούτε για Vcore(τουλάχιστον δεν τις έχω βρει)heelp

ozigiorgos added 1 Minutes and 26 Seconds later...

και σε ram αν γίνετε ο/c δεν μας χαλάει ούτε και αυτό

Link to comment
Share on other sites

Καλά μην περιμένεις τώρα από μητρική που κάνει 50€ να σου δίνει τις δυνατότητες που προσφέρουν άλλες στα διπλάσια λεφτά.

Αν δεν υπάρχει ρύθμιση ούτε για vcore, τότε δύσκολα τα πράγματα.

Link to comment
Share on other sites

το κοίταξα κάνα 2 φορες αλλα τίποτα. το μονο που έχει για cpu είναι σε read only. το ξέρω αυτό γιάτα χρήματα αλλα δεν με χαλάει καλή είναι .κάτσε να πέσουν λίγο ακόμα οι τιμές στους 2 πύρινους και γενικα σε υποσυστήματα θα κάνω αναβάθμιση αλλα μέχρι τότε ας πειράξουμε λίγο αυτό το σύστημα που έχω ,γίνετε?πάντως ευχάριστο για την βοήθεια σας παιδιά

Link to comment
Share on other sites

Θα πρέπει να βρείς τα όρια του συστήματός σου με τα Stock ρεύματα.Κοίτα για σφίξιμο των timings των μνημών και το max oc επεξεργαστή+μνημών σ'αυτά τα ρεύματα.Ο οδηγός εδώ νομίζω οτι θα βοηθήσει..

Link to comment
Share on other sites

κοίταξα τον οδηγό αλλα δεν έχει τον orleans και γενικά cpu σε am2.να κάνω μια διευκρίνιση και ερώτηση ταυτόχρονα: επειδή η κάρτα γραφικών είναι πάνω στη mobo και παίρνει 20Mb από τι ram δεν πιστεύω η κάρτα γραφικών να επηρεαστεί και να μην δείχνει μετά το ο/c?

Link to comment
Share on other sites

To cool'n'quiet απεργοποίησέ το γι'αρχή κι όταν έχεις φτάσει το σύστημα στο σημείο που θές το ξανακοιτάζουμε.Ξεκίνα κατ'αρχήν ν'ανεβάζεις το fsb με μικρά βήματα (πχ.ανά 5mhz) και τσέκαρε τις μνήμες με το memtest από dos (ώστε να μην κρασάρει το λειτουργικό).Αν περάσει 2-3 λούπες όλα τα τέστ μπές στο λειτουργικό και τσέκαρε το σύστημα με orthos,3dmark κι ότι άλλο θές..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.