Jump to content



Sapphire2900xt & Samsung 930bf dvi dead!!!!!


d|smal

Recommended Posts

βαζω πριν κανα μισαωρο το prostreet να παιξω ωραια κ καλα.. μαυρη οθονη αμεσως και no signal στην οθονη! restrart tpt... βαζω αλλη καρτα γραφικων τπτ, ωχ λεω παει η φορμουλα ακομα δεν την πηρα!!! το βαζω σε αλλη οθονη και ανοιγει κανονικα!!!! δοκιμαζω την 2900χτ και τπτ στην οθονη, παει η καταραμμενη λεω!!!! ξανα η 7900 πανω ολα κομπλε! το βαζω στο dvi στην samsung τπτ παλι το βαζω vga ολα κομπλε! ερορ απο το μπιος δεν τρωω οταν εχω την 2900 πανω! κανει σαν να λειτουργει κανονικα!!

Μας αποχαιρετισε αυτη? 2μηνες την εχω!!! multirama τι παιζει εκει?

η οθονη που δεν δουλευει το dvi της? την καλυπτει η εγγυηση? 1 χρονο κ 2μηνες την εχω κι αυτη? μας πηδηξε βραδιατικα παλι!! ποιος με εχει μουτζωσει δεν ξερω!! σειρα εχει επεξεργαστης και σκληροι μου φαινεται!!

αντε πειτε τι να κανω γιατι τα νευρα μου!!!!:( :( :( :( :( :( :(

Mooger_Fooger added 25 Minutes and 32 Seconds later...

οχι τπτ αλλο χρωσταω 6 δωσεις ακομα στην 2900!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Εφόσον έχεις τόσες πιθανές λύσεις για να βρείς το πρόβλημα,τότε απλά πήγαινε πίσω το χαλασμένο προιόν γι'αντικατάσταση.Όλα καλύπτονται εφόσον τ'αγόρασες καινούρια..αρκεί να είσαι σίγουρος οτι φταίει κάτι συγκεκριμένοκι όχι πχ. κάποιο καλώδιο!

Link to comment
Share on other sites

το παιχνιδι σε τι αναλυση το τρέχεις?

μηπως σηκωνει μεγαλυτερη αναλυση απο αυτη που υποστιρίζει η οθόνη σου?

δεν ανοιγει καν το pc.. to multirama ειναι κομπλε σε αυτα?

Link to comment
Share on other sites

η εγγυηση δεν περιοριζετε απο το μαγαζι αγορας. Εγω εχω παει με αποδειξη απο public για εγγυηση στο πλαισιο και εξυπηρετηθηκα χωρις προβλημα. Βεβαια πηγα ως εταιρικος πελατης, αλλα δεν χανεις τιποτα να ρωτησεις.

Link to comment
Share on other sites

η καρτα πηγε στο μουλτιραμα η οθονη εχει ονsite και θα ερθει απο δω η samsung να μου αφησει καινουρια κ να παρει την χαλασμενη! στο μουλτι μου ειπαν αν δουν προβλημα θα μου στελουν πιστωτικο δηλαδη 349€ οποτε αν ολα πανε καλα παμε για ατι 3870 νομιζω ισως και 8800gt! οτι βρω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.