Jump to content



Άνοιγμα pc μετά από επανειλημμένα reset


geo_hal

Recommended Posts

Ένας φίλος μου, μου έφερε το pc του το οποίο έχει το εξής πρόβλημα:

Όταν τον αφήσεις για μεγάλο διάστημα σβηστό (1-2 ώρες) τότε δεν ανοίγει. Παίρνει το τροφοδοτικό, ανοίγει το cooler του επεξεργαστή κατά τα άλλα όμως τπτ. Πρέπει να πατήσω μερικές φορές το reset (3-7)για να ακουστεί το μπιπ και να ανοίξει κανονικά. Παρατήρησα όμως ότι μερικές φορές ανοίγει μέχρι εκεί που ψάχνει τις συσκευές στο bios και κολλάει. Μετά όμως από μερικά reset πάλι βρίσκει τις συσκευές και μπαίνει κανονικά στα win που μόλις έκανα και format.

Memtest ok, prime & toast για μερικές ώρες οκ… Μέχρι και μπαταρία άλλαξα αλλά το πρόβλημα παραμένει. Καμιά ιδέα για το τι μπορεί να είναι?

Pc:

Asrock – p4i45gv

Intel 2.4

2x256 twinmos

2x ide hdd

On board vga

Link to comment
Share on other sites

παρόμοιο πρόβλημα είχα και εγω. Σε καινούριο PC με core2duo οταν ήταν κρύο έκανε συνέχεια restart. Μέτα το 2ο 3ο έστρωνε. Εφταιγε η μια μνήμη. Και εμενα ολα τα τεστ ήταν ΟΚ μιας και ζεστή δεν εμφάνιζε κατι!

Link to comment
Share on other sites

Θα δοκιμασω τωρα με άλλες μνήμες δικές μου που ξέρω οτι δουλέυουν. Θα δοκιμάσω και με άλλο psu να δούμε. Οταν δουλέψει δεν κάνει restart. To πρόβλημα είναι όταν είναι κρύο δεν ανοίγει.

Link to comment
Share on other sites

Κατα 99% είναι η μητρική. Μου έβγαλε κάτι κινέζικα με χρώματα και σε κάποια φαση έκανε 8 μπιμ Που διάβασα οτι είναι σφάλμα κάρτα γραφικών.

Το είπες και μόνος σου ότι (παίζει να) είναι κάρτα γραφικών! x)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.