Jump to content



Nέο τροφοδοτικό


LosRe

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά. Πριν κανένα 8μηνο για το σύστημά μου (Ε4300, 7600GT, 2 δίσκοι και 2 dvd-drives) είχα αγοράσει το Τhermaltake Truepower 550W. Όλα καλά μέχρι εδώ.

Δυστυχώς όμως μετά την αλλαγή της 7600GT με μία 7900GS άρχισαν τα restart στις ταινίες...αφού λοιπόν κατα 99% φταίει το τροφοδοτικό πάμε για καινούριο..:022:

Μετά από λίγο ψάξιμο στο forum βρήκα να προτείνετε τα εξής:

Etasis 650W Gaming

THERMALTAKE W0151 TOUGHPOWER 500W QFAN

Η δικιά σας γνώμη ποιά είναι? Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο? Εδώ να σημειώσω ότι το budget είναι αυστηρά ΜΕΧΡΙ 80 ευρά και θα ήθελα να είναι modular..(γι'αυτό και τείνω προς ΤΤ μεριά)

Link to comment
Share on other sites

θεωρω απιθανη τη περιπτωση να μη καλυπτει το τροφοδοτικο το συστημα σου ειδικα οταν βλεπεις ταινιες (που σε καμια περιπτωση δε ζοριζουν ουτε επεξεργαστη ουτε και καρτα γραφικων.

πως κατεληξες οτι φταιει το τροφοδοτικό ? δοκιμασες αλλο και σταματησαν τα προβληματα?

Link to comment
Share on other sites

Ρε παιδιά μου έχουν σπάσει τα νεύρα τελικά. Το τροφοδοτικό τελικά μάλλον δεν φταίει γτ στα παιχνίδια δεν μου παρουσιάζει πρόβλημα και 3dmark το βγάζει χωρίς κανένα πρόβλημα. Στα avi επίσης δεν υπάρχει πρόβλημα.

Στα dvd (ακόμα και αν τα διαβάζει από το σκληρό) μετά από κάποια λεπτά κολλάει και κάνει restart. Στην συνέχεια κολλάει στο loading screen των win και bootarei μόνο με την επιλογή last know. Ακούω ιδέες λοιπόν...(αν είμαι σε λάθος subforum θα παρακαλούσα κάποιον mod να το μετακινήσει..)

Link to comment
Share on other sites

υπάρχει ο vlc, μπορει να μην σε ενθουσιάζει η εμφανισή του αλλά είναι ελαφρύς και παιζει τα παντα.

επίσης κατέβασε το k-lite mega codec pack , θα εγκατασταθεί και ο media player classic και με αυτον τον συνδυασμο δεν θα εχεις κανενα προβλημα.

Δεν ειναι ανάγκη να πληρώσεις για player για να δεις ταινίες , πολλες φορές οι δωρεαν εκδόσεις αποδεικνύονται καλύτερες.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.