Jump to content



boot dvd αντιγραφο.


whitewolf1442169066

Recommended Posts

γεια σας,εχω αγορασει τα vista ultimate και προσπαθω να κανω ενα αντιγραφο ασφαλειας.Αντιγραφω λοιπον το αυθεντικο dvd σε ενα δικο μου και ολα καλα εκτος απο το οτι δεν κανει boot κατα την εκκινηση του συστηματος ωστε να κανω φρεσκια εγκατασταση,δοκιμασα αρκετα προγραμματα αντιγραφης dvd-,dvd+ αλλο αντιγραφικο,το εκανα και .iso αλλα τιποτα.Ακομα και μεσα απο τα win ποτε δουλευει το autorun και ποτε οχι.Καμια ιδεα?

Link to comment
Share on other sites

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δε γνωρίζω για τις μεθόδους που χρησιμοποιούν για να μην μπορείς να αντιγράφεις τα dvd τους .

Ένα καλό μέρος να ξεκινήσεις είναι η χρήση ενός προγράμματος όπως το clonedvd

Link to comment
Share on other sites

Με το CloneCD της Slysoft (και όχι cloneDVD), το αντίγραφο θα λειτουργεί ακριβώς όπως το αρχικό DVD. Βέβαια έχω την εντύπωση ότι ειδικά για τα Vista δεν έχει νόημα να κάνεις αντίγραφο, αν και δεν το έχω ψάξει το θέμα, οπότε μπορεί να κάνω λάθος.

Link to comment
Share on other sites

update: προφανως η μεθοδος αντιγραφης δεν πρεπει να παιζει ρολο γιατι ουτε το αυθεντικο dvd μου κανει boot πλεον,εκανε την πρωτη φορα που εκανα την εγκατασταση και μετα δεν το ξαναδοκιμασα.Χτες που το εβαλα τπτ και αυτο αρα κατι αλλο φταιει.Ελυσα το συστημα μου,εβγαλα το raid,εκανα clear cmos,δοκιμασα διαφορα dvd-rom,αλλα τιποτα.Εκανα bios update στο τελευταιο επισημο vercion,και ψαχτηκα μηπως το συστημα μου εχει καποιες ασυμβατοτητες με τα vista αλλα ειναι ολα οκ.Ειναι λιγο κουφο το ολο προβλημα και σιγουρα θα συμβαινει κατι πολυ χαζο....:) θα δοκιμασω και ξεματιασμα και θα σας πω.

Link to comment
Share on other sites

Το αρχικό dvd-rom σου τί μάρκα είναι και έχεις κάνει πρόσφατα update του firmware του;

εχω 2 dvd-rw , master ενα HL-DT-ST DVDRAM GSA-H55N LG και slave ενα NEC-2500A και τα δυο με τα τελευταια firmwares.

whitewolf added 5 Minutes and 43 Seconds later...

Το boot sequence στο bios είναι σωστά ρυθμισμένο έτσι ώστε το cd/dvd να προηγείται του δίσκου;

:/ εννοητε αυτο.υποψιαζομε πως η μητρικη μου (abit as8) δεν γουσταρει το dvd boot λογω παλαιοτητος...αλλα πως μπουταρε την πρωτη φορα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.