Jump to content



ΔΙΑΒΑΣΕ ΜΕ - Update Κανόνων


DJD

Recommended Posts

Συγκεκριμένα προστέθηκε η εξής παράγραφος:

Στις καταχωρήσεις απαγορεύεται η χρήση υβριστικής γλώσσας. Λέγοντας υβριστική γλώσσα εννοούμε οποιαδήποτε χρήση λέξης/πρότασης που προσβάλει/μειώνει/θίγει μέλος ή ακόμα και τον ίδιο τον δικτυακό τόπο. Την πρώτη φορά θα στέλνεται ενημερωτικό προσωπικό μήνυμα (pm) στον χρήστη. Την δεύτερη φορά θα διαγράφεται το θέμα/καταχώρηση χωρίς περαιτέρω εξηγήσεις. Η τρίτη φορά δηλώνει 5ήμερο αποκλεισμό από το site (ban). Η επόμενη θα δηλώνει τον οριστικό αποκλεισμό του μέλους. Υβριστική γλώσσα θεωρείται ακόμα αν οι λέξεις "κρύβονται" κάτω από τα @,@. Δεν έχει σημασία το πως είναι γραμμένο, αλλά ποιο είναι το νόημα του.

Οι κανόνες είναι αυτοί που είναι και δεν επιδέχονται κριτική ή συζήτηση. Ελπίζω στην κατανόηση και συμμόρφωση όλων προς αυτούς :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Από εδώ και στο εξής, θέματα ή καταχωρήσεις που αφορούν προσκλήσεις σε torrent sites θα μεταφέρονται στην Μάυρη Τρύπα και τα μέλη υπεύθυνα για τις καταχωρήσεις αυτές θα χρεώνονται με αποκλεισμό.

Έχει ενημερωθεί και η σχετική σελίδα των Όρων Πρόσβασης και Χρήσης.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα διαχείρισης του TheLab.gr .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.