Jump to content



Προταση για ψυξη prescott 3.00 ghz


Darkus

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολο το φορουμ.

Θα ηθελα τα φωτα σας μιας και εχω χρονια να ασχοληθω με το θεμα της αεροψυξης και δε εχω καλη επαφη με το συγκεκριμενο τμημα της αγορας.

Ενας φιλος εχει ενα πρεσκοτ 3αρη(socket 775) και ψαχνει μια καλη ψυκτρα αλλα ΑΘΟΡΥΒΗ.Θα μου πειτε σιγα το προβλημα, ολες καλες ειναι (ασε που ειναι και πεταμα χρηματων για ενα τετοιο επεξεργαστη).

Το προβλημα ειναι στο οτι το παιδι δε κατεχει πολλα απο επεξεργαστες και η ψυκτρα καλο θα ειναι να ειναι πολυ ευκολη στη εγκατασταση(δλδ χωρις να χρειαζεται να βγαλει το backplate της μητρικης).Δυστυχως εγω δε μπορω να βοηθησω διοτι μενουμε σε διαφορετικες πολεις.

Ειχα υποψιν την THERMALTAKE CL-P0114-01 BIGTYPHOON 120.Οχι πως ειναι η καλυτερη αλλα τη κανει τη δουλεια της και ειναι και αθορυβη.Νομιζω ομως πως δε ειναι ευκολη στην εγκατασταση.

Παιδια παρακαλω μη μου λετε τη καλυτερη που ξερετε.Θελω μια ψυκτρα που να ειναι καλυτερη απο τη στοκ, να κατεβαζει τις θερμοκρασιες σε σχεση με τη στοκ καποιους βαθμους(5-10 δεν εχει και πολυ σημασια, να μην ειναι ομως στα ιδια επιπεδα με τη στοκ) και να ειναι αθορυβη και ευκολη στην εγκατασταση(δλδ και η γιαγια σας που λεει ο λογος να το θεωρει ευκολο).

Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Link to comment
Share on other sites

Tο προβλημα ειναι πως ειχα να ασχοληθω μεχρι προσφατα π[ου πηρα εναν 6600, απο εποχης P2 με ιντελ και δε ξερω τις ιδιαιτεροτητες με τις ψυκτρες.Στον 6600 μου εβαλα μια χαρα απο πανω τη στοκ χωρις να πειραξω τιποτα.

Γνωριζεις καποια ψυκτρουλα που να κανει τα παραπανω?

Ε ρε γλεντια.Που να εξηγω απο τηλεφωνο σε ατομο που λεει αντι το pc κομπιουτερ και το internet ιντερνέτ, πως να βαζει χερι στο πσ.:033:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.