pnsdls Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 8, 2008 λοιπόν το keyboard είναι usb άμα είναι συνδεδεμένο το pc δεν κάνει post ουτε καν τα στοιχεια για το cpu και τη ramόταν ειναι ασύνδετο ξεκινάει και μου βγάζει αυτό το μήνυμαkeyboard error or no keyboard present f1 το continue del το enter setupέτσι sindeoo ένα παλιό ps/2 keyboard μπαίνω στα windows το ξεσινδεω και συνδέω το usb keyboardυπάρχει καμια λύση γιατί έχω ξενερώσειps. έχω ενεργοποίηση usb legacy support στο bios που υποτίθεται είναι για αυτή τι δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikchris Φεβρουάριος 8, 2008 #2 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 8, 2008 Halt on: all errors but keyboard.Καπου θα εχει μια τετοια επιλογη. Ενεργοποιησε την μηπως και κανεις δουλεια ετσι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pnsdls Φεβρουάριος 9, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Φεβρουάριος 9, 2008 ναι βασικά τώρα δεν πετάει το χαζομυνημα αλλα και πάλι με το keyboard συνδεδεμένο δεν κάνει post πρέπει να το συνδέω μέσα στα windowsευχαρίστω πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.