Jump to content



ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ACER ASPIRE 5020


tanto

Recommended Posts

Eιναι μιας φιλης αλλα μετα απο 2,5 χρονια χρηση (γυναικεια) εχει τα χαλια του.Λεω λοιπον να το στησω απο την αρχη αλλα απο μια γρηγορη βολτα απο το σαιτ της εταιρειας δεν μπορεσα να βρω drivers για να κατεβασω.Εχει κανεις επιχειρησει ποτε το ιδιο (στησιμο απο την αρχη εννοω).Υπαρχουν τα αρχικα cd για το στησιμο αλλα δεν θα χρειαστει και καποιο upgrade? Τα φωτα σας πριν να ειναι αργα και φυσικα προκαταβολικα ευχαριστω ακομα και αν απλα διαβαστε το μηνυμα μου.

Link to comment
Share on other sites

tanto αν έχεις τα recovery CD/DVD τα οποία ήρθαν μαζί με τον φορητό τότε δεν χρειάζεσαι ούτε drivers ούτε τίποτα μιας και εμπεριέχονται όλοι στα cd/dvd.

Οπότε απλά βάζεις τα δισκάκια και έχεις ένα σύστημα σαν να βγήκε από την παραγωγή.....

Φυσικά θα χρειαστείς μετά να κάνεις τις αναβαθμίσεις που χρειάζονται όπως ΙΕ7, WMP11 και ότι άλλο εσύ κρίνεις χρήσιμο και πρέπει να μπει.

Link to comment
Share on other sites

Μολις γυρισα απο δουλεια και ειδα τις απαντησεις σας.Γι αλλη μια φορα χαιρομαι που ειμαι μελος του φορουμ.

Φιλε stred δεν το γνωριζω αυτο αλλα μολις παω στη φιλη θα το κοιταξω,φιλε manik ναι αυτα υπαρχουν απλα ηθελα και πιθανες αναβαθμισεις που εχουν γινει απο την εταιρεια.

Φιλε FONIA και φιλε tacticalcube138 πολυ χρησιμα τα link σας,ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Η διαδικασια ηταν τελικα απλουστατη,εβαλα με τη σειρα τα συνοδευτικα cd (recovey,system) και ολα πηγαν καλα.Το μονο που χρειαστηκε μετα ηταν η επανεγκατασταση των προγραμματων και των περιφερειακων.

Το κουφο της ιστοριας.Το στησιμο το εκανα σπιτι μου (της το ζητησα για να το κανω με την ησυχια μου αλλα και για να εχω υποστηριξη απο το δικο μου υπολογιστη).Οταν τελειωσε η επανεγκατασταση το laptop βρηκε 2 ασυρματα δικτυα (γειτονες ιντερνατακηδες) και το ενα απο αυτα ξεκλειδωτο.Ετσι εκανα update σε ολα τα προγραμματα χωρις να το συνδεσω στο δικο μου usb-modem και φυσικα να αποφυγω καποιο πιθανο προβλημα.Ενα δημοσιο ευχαριστω στον αγνωστο γειτονα για την εξυπηρετηση.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.