Jump to content



esata σε A8N-SLI premium


AkisD

Recommended Posts

Μια βοηθεια απ οποιον γνωριζει.

Προσπαθω να συνδέσω ενα wd εξωτερικο σκληρο που εχει τριπλη συνδεσιμοτητα(usb, fwire,esata), μεσω esata στην μητρικη μου που εχει ομως 4 sata2 μεσω ενος bracket της acryan που πηρα απ το eshop. Να μην πολυλογω ο σκληρος δεν φαινεται πουθενα. Τον εβαλα με το usb και δουλευει κανονικα. Κοιταξα τα forum της asus αλλα δεν καταλαβα πολλα. Αν ξερει κανεις να βοηθησει τον ευχαριστω προκαταβολικα.

Link to comment
Share on other sites

Οταν τον βαζεις κατευθειαν πανω στην e-sata port τον βλεπει?

H μητρικη σου οπως και η δικη μου δεν υποστηριζει δισκους 3.0gb/s.

Καπου πρεπει να εχει ενα jumper o δισκος για να ριξεις την ταχυτητα απο 3.0gb/s στο 1.5gb/s.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Το mb δεν εχει esata γι αυτο και βαζω το bracket. Δεν τον βλεπει καθολου οταν βαζω τον σκληρο στο bracket και δεν νομιζω οτι φταιει η ταχυτητα που αναφερεις. Το mb υποστηριζει κανονικα τα 3gb/s. Το αναφερει και στο κουτι αλλα και στο manual οπου αναφερεται στην υποστηριξη του sata2. Υποτιθεται οτι ειναι απο τα highlights της μητρικης.

Link to comment
Share on other sites

Τα specks και το manual της μητρικης μπορει να λεει ετσι(και το δικο μου τα ιδια λεει) αλλα εγω δεν ξερω κανεναν που να καταφερε να τρεξει δισκους 3.0gb/s σε αυτες τις μητρικες χωρις να κατεβασει το buss speed στο 1.5gb/s.

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20070505011838124&board_id=1&model=A8N32-SLI+Deluxe&page=1&SLanguage=en-us

stealth

Link to comment
Share on other sites

Τελικα βρεθηκε το προβλημα για οποιον τυχει και ενδιαφερθει. Μετα απο ωρες δοκιμων, flash μητρικης chipset κτλ ανακαλυψα οτι φταιει το καλωδιο. Πηρα ενα αλλο πλακε απο to eshop που ειχα παρει και το πρωτο που δεν δουλευε-μιας και για καποιο λογο δεν βρισκεις ευκολα esata καλωδια- και ολα δουλευουν μια χαρα. Δεν ξερω αν πιανει τα 3gb/s αλλα δουλευει κανονικα. Ευχαριστω παντως.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.