Jump to content



εξαφανιζονται αρχεια


tonybros

Recommended Posts

Ρε παιδια δεν ξερω εαν εχει συμβει και σε καποιον αλλο. Ενας φιλος μου αγορασε προσφατα ενα wd 160 gb (8 mb cache) για να αποθηκευσει τραγουδια mp3 kai φωτογραφιες αλλα συνεχια εξαφανιζονται αρχεια απο το σκληρο του. Το ξαναφορμαραμε τον δισκο και ξαναπερασαμε και windows ( τα οποια ειναι πανω σε ενα wd 40) με την σκεψη μηπως και φταινε αυτα αλλα και παλι μετα απο λιγες μερες εξαφανιστηκαν αρχεια και δεν μιλαμε για ενα δυο αλλα αρκετα και δεν ειναι πουθενα. Εχει κανεις πορομοια εμπειρια η τουαχιστον καμια ιδεα?

Το συστημα του ειναι Ρ4 2,4ghz, QDI platinix 1 gb ram , WD 40gb/7200rpm , 160gb/7200

ευχαριστω για το χρονο σας.

Link to comment
Share on other sites

τον δίσκο τον βλέπει όλο ή μέχρι τα 138G ? αν φαίνεται όλος παρατήρησες καμμά αλλάγή στο μέγεθός του δίσκου όταν συντελείται η εξαφάνιση ? απο νέο ΒΙΟS κοίταξες ?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

εμενα μου ειχε συμβει κατι παρομοιο αλλα καταφερα να βρω τα αρχεια που εψαχνα με το προγραμμα file recovery. Μου ελεγε οτι τα ειχα διαγραψει, ενω δεν ειχσ αγγιξει καν το φακελο

Link to comment
Share on other sites

Είχε συμβεί όταν είχα αγοράσει έναν 120GB με τον αναγνώριζε σαν 80άρη και είχε τα ίδια συμπτώματα με αυτά που λες. Εβγαλα το τζαμπεράκη απο το σκληρό τελείως και όλα διορθώθηκαν. Και το μέγεθος αλλά δεν εξαφανίζονταν αρχεία. Αν το δοκιμάσεις αυτό πρόσεχε αν τον έχεις σε πολλά Partition το σκληρό θα χαθούν αυτά που έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Σε μένα συμβαίνει περίπου το ίδιο πράγμα. Έχω δύο 80άρηδες WD SATA σε raid, σε μένα τα αρχεία δεν χάνονται αλλά καταστρέφονται. Πριν λίγες μέρες καταστράφηκε ένα αρχείο των windows και χρειάστηκε να κάνω repair για να ξεκινήσει ο υπολογιστής.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.