Jump to content



προβλημα με τον σκληρο


kondoras1442169250

Recommended Posts

Γεια σας παιδια, βρηκα το φορουμ ψαχνοντας καπου να ρωτησω για το προβλημα που εχω με ενα σκληρο maxtor 120 gb sata.

Λοιπον στην αρχη και χωρις καποια εμφανης αιτια τα windows δεν ανοιγαν και μου εβγαζε το μυνημα δεν μπορουν να βρεθουν τα bios στο σκληρο η κατι τετοιο (δεν θυμαμε ακριβος) ,Μετα απο καποιες προσπαθειες μου εβγαζε το μυνημα:εχει χαθει μια γραμμη απο τα windows (την εγραφε) και για να διορθωθει το προβλημα βαλτε το cd των windows και καντε επιδιορθωση.

Εγω εβαλα παραλληλα με τον maxtor ενα παλιο δισκο ide με τα xp που ειχα για να μπορεσω να δω τα αρχεια να τα σωσω, εκανα εκκινηση απο τον παλιο ανοιξαν τα windows αλλα ενω τον αναγνωριζε το συστημα τον maxtor στα bios, δεν μπορουσα να δω τα αρχεια.

Βαζω το cd των windows κανω επιδιορθωση, εδωσα την εντολη Fixmbr.

Το προβλημα διορθωθηκε εν μερη ,τα windows παλι δεν ανηγαν,αλλα βαζω παραλληλα και τους δυο κανω εκκινηση με τον παλιο ειδα τα αρχεια στον maxtor και τα εσωσα.

Ωραια λεω θα ξαναπερασω τα windows στον maxtor και θα ειναι ολα μια χαρα αλλα ατυχησα, ξεκινησα τη διαδικασια αλλα αυτη τραβαγε υπερβολικα πολλες ωρες, καποια στιγμη βγηκα απο το σπιτι και μολις γυρισα ο δισκος εβγαζε ενα μεταλικο θορυβο μπι-μπιπ μπι-μπιπ ............και αυτο ηταν.

Τη γνωμη σας

Link to comment
Share on other sites

Όντως τυχερός, και πολύ σωστά έπραξες.

Άν είναι εντός εγγύησης πήγαινέ τον για αντικατάσταση, αλλιώς ψάξε για καινούριο, οι τιμές είναι χαμηλές πλέον και άφθονα τα GB.

Υ.Γ.

*Καλώς ήρθες στο forum μας* :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.