Jump to content



αξιζει η αναβαθμιση?


predator71442169227

Recommended Posts

καλημερα παιδες,εδω κ καποιες μερες με εχουν πιασει τασεις αυτοκαταστροφης(οικονομικης),οπως παντα με το pc!!εκτος απο κατι ψιλα που του εκανα σε καρτα κ επεξεργαστη με παστες,κ ανεμιστηρια(πηρα κ αλλο σημερα),σκεφτομαι να αλλαξω τον e6600 με τον q9550 κ μετα απο κανενα μηνα να βαλω κ καμια καρτουλα,κοινως να τον προετοιμασω για τα καινουρια κ απαιτητικα παιχνιδακια!!τι λετε αξιζει?:098:

Link to comment
Share on other sites

σε αυτο που λετε υπαρχει ενα μεγαλο δικιο, τους i7 χλωμο το βλεπω να ασχοληθω για τα επομενα 3 χρονια αν κανω αυτη την αναβαθμιση κ δεν νομιζω οτι αξιζει μπορει τωρα να ειμαι ορια ως προς τις επιδοσεις των παιχνιδιων παντα αλλα με τον 4πυρηνο φυγω αρκετα μπροστα πιστευω.

Link to comment
Share on other sites

Aμα το θες για παιχνίδια το μηχάνημα τι να τον κάνεις το cpu???Βάλε καλύτερη κάρτα γραφικών και περισσότερη+ποιο γρήγορη μνήμη......πχ ενα kitaki 2χ2gb στα 1066Μhz και μια 4870χ2 η 9800gtx+,9800gx2,280gtx κάτι τετοιο....... Πλέον τα παιχνίδια ρίχνουν το περισσότερο φόρτο αν όχι όλο στην καρτα γραφικών και σχεδόν τπτ στο cpu.και με p4 που λέει ο λόγος μια χαρα παίζεις αμα έχεις μια 9800gtx++.

Link to comment
Share on other sites

εχω ξεχασει να βαλω το mobo στην υπογραφη ειναι το evga 650i ultra,απο θεμα μνημης μεχρι 800αρες μπορω να βαλω ddr2 μονο,ενταξει τωρα οι 800αρες απο τις 1066 δεν εχουν δα κ την τρελη διαφορα την καρτα σκεφτομουν σε πρωτη φαση με αλλα 2gb ram κ αναλογως πραττω με τον επεξεργαστη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.