Jump to content



Ποια κάρτα γραφικών για Laptop?


cv01302

Recommended Posts

Φίλη μου ενδιαφέρεται να πάρει laptop, για all around use, και κυρίως έμφαση στα παιχνίδια (online). Άρα αυτομάτως κοιτάμε για 17" οθόνη, και τουλάχιστον 3GB RAM (με vista λειτουργικό). Ποια κάρτα γραφικών συνιστάτε?

Βρήκα μια καλή ευκαιρία που πληροί τις προϋποθέσεις:

ACER (δεν θυμάμαι μοντέλο) με Intel T7500 core 2 duo, 9500M GS κάρτα γραφικών στα 700 ευρώ.

1) Γενικά η κάρτα αυτή λέει ή θα παίζει τα games σε medium settings fully playable / high settings με σπασίματα?

2) Ποια άλλη κάρτα γραφικών προτείνετε για Laptops? Το όριο είναι περίπου τα 1000 ευρώ στο σύνολο.

3) Έχετε ακούσει τίποτα για κάψιμο των καρτών/laptop με την συγκεκριμένη κάρτα γραφικών όπως π.χ. γινόταν με τις 8Χ00Μ?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πήρα το acer 5920G που είχε πάνω την 8600M GT με 512 μνήμη για τον λόγο του ότι παίζω και παιχνίδια στο φορητό μια και είμαι πολύ συχνά μακριά απο το σύστημα της υπογραφής. Όταν τον πήρα πέρσι ήταν ότι καλύτερο σε προσιτή τιμή πάντα (γιατί αλλίως ανέβαινες στα 1800euro+!!!)

Ένα θα σου πώ... έκανα μεγάλες παραχωρήσεις στις αναλύσεις για να έχω ικανοποιητικά frame rates... και τον πήρα 1350ευρώ... επίσης η αλήθεια η κάρτα βγάζει φλόγες όταν παίζεις πάνω απο μισή ώρα 3d παιχνίδια... Είναι πολύ όμοιος με το Acer Aspire 5930G-944G25MN που έχει τώρα το πλαίσιο και το e-shop και το οποίο έχει νεότερη κάρτα γραφικών την 9600M GT. Έγω τρέχω το DIRT στα minimum details και σε ανάλυση 800χ600 για να έχω frame rates ~30fps... Και η νέα κάρτα κάπως έτσι θα είναι... Αυτά απο μένα...:001:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.