Jump to content

varachio

Premium Members
  • Posts

    633
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About varachio

  • Γενέθλια 29/10/1974

Πληροφορίες Προφίλ

  • Φύλο
    Άνδρας

varachio's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Χρόνια πολλά σε όλους! Του χρόνου, υγεία πάνω από όλα, και βασιζόμενοι στην εμπειρία μας και το hardware που διαθέτουμε, μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα. Οργάνωση μόνο θέλει και θέληση. Όπως για παράδειγμα, για δικούς μου λόγους - όπως και ο καθένας απο εμάς έχει κάποιους λόγους πάντα - είπα κι εγώ φέτος να μην συμμετέχω. Να που όμως πήρα μέρος και όχι μάλιστα μεμονωμένα. Αν το ήξερα από την αρχή ότι θα έπαιρνα μέρος θα είχα δώσει και σκόρ στους AMD / R15 και καλύτερα ίσως σκόρ ανά κατηγορία. Χωρίς οργάνωση, πλάνο Α, πλάνο Β και θέληση καμία ομάδα και καμία χώρα δεν έκανε ποτέ τίποτα σπουδαίο. Μπράβο σε όσους συμμετείχαν! Καλά κλόκια και πάντα υγεία για το 2018. Ραντεβού του χρόνου ξανά για το CC2018
  2. Και πολύ καλά έκανες αρχηγέ! Μια χαρά πάνε τα Ryzen βλέπω... Κι εγώ αν είχα έναν τέτοιο θα είχα πάνω από 20Κ σκόρ. Ας είναι, με ότι έχουμε παλεύουμε. Καλά πήγε αν μείνουμε στην 9η θέση.
  3. 14499 Και μάλλον δεν χρειάζεται να δώσεις δικό σου... DIMPAH - RADEON RX 480 !!!! 18524 MARKS !!!
  4. 14 τετρακό ... και κάπου εδώ τερματίζει σε ρολόγια 1210/1400.
  5. Δεν είχες μια 7970 MSI lightning BE εσυ πρόσφατα; Την σκότωσες; Αν θες έλα να σου δώσω μια reference 7970. Σε αέρα είναι καλούλα.
  6. ήδη τρέχει, δεκατρία χιλιάρικα στόκ.
  7. για το stage 5. Μπορώ, αν δεν έχετε άλλη καλύτερη επιλογή, να δοκιμάσω 1090Τ & R9 290Χ, χωρίς να περιμένω κάτι super,απλά για να συμπληρώσουμε 3 αποτελέσματα.
  8. Καλημέρα, έδωσα κι εγω ένα σκοράκι με τον 5820κ σήμερα αλλά μου έβγαλε το λάδι να το πάρει πάλι. Η πλατφόρμα τελευταία έχει τα θέματά της. Ειδικά στους διαγωνισμούς. Το έκανα 3 φορές submit και μου το πέταξε έξω. Το πήρε την 4η φορά. Κι ακόμα δεν έχει ανανεώσει μετά από 7 ώρες το σκόρ της Ελλάδας στο stage1. Ελπίζω να μην τον θεωρεί τον 5820Κ ίδιο subfamily με τον 3770Κ, οπότε τσάμπα το ανέβασα , ε; Κανένας με 7350Κ δεν υπάρχει; i3 δεν είδα να έχουμε αποτέλεσμα...
  9. Ναι, σωστά Τάσο, λάθος μου, i7 5820Κ και i3 7350Κ Κρίμα όμως να μην έχουμε ενημέρωση απο τις άλλες ομάδες. Το έχω ξαναπεί και στο παρελθόν πως έτσι εχουμε χάσει πολλές φορές χρόνο, χρήμα αλλά και θέσεις κατάταξης. Ίσως να μην έγινε αντιληπτό αυτό απο όλους - ιδιαίτερα όταν τερματίζεις πρώτος στο CC κανείς δεν το ψάχνει - αλλά έγινε & το '11 & το '12 & το '16 όσον αφορά τουλάχιστον την δική μου άποψη. Γι αυτό και φέτος είμαι επιφυλακτικός. Για την ακρίβεια είχα σκεφτεί την πιθανότητα να μην συμμετέχω καθόλου φέτος και αν το σκέφτομαι να ασχοληθώ τώρα είναι λόγω κυρίως της δικής σου προτροπής. Τα λέμε Αργηγέ.
  10. Διόρθωση στο παραπάνω αφού δεν μπορώ πια να το κάνω επεξεργασία: Λοιπόν, rules are: 8 different cpu from a different cpu subfamily. Αυτό σημαίνει για εμένα πως δεν μπορεί για παράδειγμα να μετρήσουν σαν ξεχωριστά δύο αποτελέσματα που έγιναν από έναν 7700κ & από έναν 7600κ. Σωστά; και αν γίνουν submit θα μετρήσουν ως ένα δηλ. θα μετρήσει μόνο το καλύτερο από τα δύο. Άρα θα θέλαμε: Kabylake 14nm Skylake 14nm Broadwell 14nm Haswell 22nm Ivybridge 22nm Sandybridge 32nm Westmere 32nm Nehalem 45nm Αυτό που είδα όμως είναι ότι προς το παρόν μετράνε κάθε αποτέλεσμα από διαφορετικά cpu ίδιας οικογένειας δhλ. π.χ. οι Ηνωμένες πολιτείες δίνουν αποτελέσματα με 7700Κ+7600Κ+7350Κ στο stage1 Ξέρουμε τι είναι σωστό; δεν βλέπω να συζητήσανε κάτι σχετικό στο hwbot.
  11. Λοιπόν, rules are: 8 different cpu from a different cpu subfamily. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί για παράδειγμα να μετρήσουν σαν ξεχωριστά δύο αποτελέσματα που έγιναν από έναν 7700κ & από έναν 7600κ. Σωστά; και αν γίνουν submit θα μετρήσουν ως ένα δηλ. Θα μετρήσει μόνο το καλύτερο από τα δύο. Άρα θέλουμε: Kabylake Skylake Broadwell Haswell Ivybridge Sandybridge Λείπουν δύο... ποιά; κόλλησα...
  12. Τάσο, Αυτά που έχω έτοιμα είναι Α. i3 7350Κ σε αέρα 4700 Β. i7 5320Κ σε αέρα 4500 Πες αν κολλάει κάτι και σε ποιό stage. Θεώρησα όμως πως kabylake skylake θα είχαν οι περισσότεροι έτοιμους & δοκιμασμένους και θα είχαν μάλιστα την δυνατότητα να τους τρέξουν σε άζωτα. Κανείς από τους extreme δεν θα τρέξει CC φέτος;
  13. Καλησπέρα σε όλους! Από εμένα, Sempron 145 for cinebench R15 για το 1 core. Κι αυτό θα είναι μάλλον με αέρα. Δεν βλέπω κάτι άλλο που θα είχα το χρόνο να βοηθήσω αυτή την εποχή για το CC. Πείτε μου σίγουρα αν θέλετε να το τρέξω ή όχι. Δεν θα ήθελα να δω κάποιο καλύτερο αποτέλεσμα από το δικό μου στο παρα5 της λήξης του διαγωνισμού. Δεν είναι θέμα ανταγωνισμού ή ζήλιας ή οτιδήποτε άλλο, απλά ο χρόνος μου είναι πραγματικά πλέον πολύ περιορισμένος. Έτσι λοιπόν , αν τρέχει κάποιος άλλος παράλληλα το ίδιο substage είναι κρίμα να αφήνω άλλα σημαντικότερα πράγματα για να κάνω ένα ανούσιο submission στο τέλος τέλος. Να βοηθήσω, ναι, χίλιες φορές, εκεί που χρειάζεται να συμπληρώσουμε αποτέλεσμα και δεν υπάρχει εναλλακτική. Οπότε περιμένω feedback για να αρχίσω ή όχι την προετοιμασία γιατί απ ότι βλέπω λήγει το stage2 στις 19. Καλά κλόκια σε όλους!
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.