Jump to content



e6600


predator71442169227

Recommended Posts

καλησπερα εχω αυτον τον επεξεργαστη θα ηθελα να ρωτησω ποια ειναι τα χαρακτηριστικα που δειχνουν οτι παιρνει overclocking μεχρι κ τα 3000mhz που λενε οτι οι συγκεκριμενοι ανεβαινουν ανετα το συστημα ειναι της υπογραφης μου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα,

δε ξερω τι εννοεις με τη φραση "τα χαρακτηριστικά", αλλα επειδη εχω αυτον τον ιδιο επεξεργαστη, σου λεω οτι τον εχω clockαρισμενο εδω και 2 1/2 χρονια σχεδον -σε 24/7- ανοιχτο..απο τα 2,4 στα 3,2..με ολο το pc σχεδον στην τσιτα..απο ρευματα μεχρι μνημες και ανεμιστηρες.

Απο αυτο και μονο σου δειχνω οτι μια χαρα ανεβαινει - εκτος πια και αν ειναι προβληματικο το κομματι..

Ρωτα πιο εξειδικευμενα, να σου πουμε παραπανωω αν θες..

Link to comment
Share on other sites

Φιλε μου, ο Ε6600 ειναι conroe - που σημαινει 3-4 χρονια πισω..και ηταν απο τη πρωτη γενια c2d που βγηκανε.

Φυσικα και βγηκανε πολυ καλυτερα κομματια μετεπειτα με εναν απο τους κορυφαιους τον 8600 αλλα με αλλα χαρ/κα οπως 45 nm την ωρα που εκεινη η γενια των c2d ηταν 65 nm...

Και αυτο απλα ειναι ενα παραδειγμα..να μη μπω σε παραπανω λεπομερειες.

Απο κει και περα το ολο θεμα του o/c εχει να κανει..με το τι εννοια o/c θες να κανεις.

Αν θες να εισαι κολλητος του hipro5 πχ :033: :033: :033: , οχι δε σου κανει..

Αν θες το pc σου να το τσιταρεις και να τρεχει στα ορια που σου επιτρεπει αυτος ο επεξεργαστης, σου απαντησα οτι εδω και 2 1/2 χρονια λειτουργει απροβληματιστα στα 3,2 απο το στοκ 2,4, με πολυ καλες επιδοσεις, περνωντας ολα τα stability tests (orthos κτλ), και κανει πολλες και βαριες δουλειες ανετα, ιδιως πολλες multimedia εφαρμογες που τραβανε αρκετο ζορι..(ιδιως οι συγκεκριμενες που κανω.., πιστεψε με)

Και ολα αυτα με αερα (πολυ καλη ροη ομως μεσα στο κουτι)..και με μια zallman 9700 επανω..και σωστη συντηρηση (παστα, καθαρισμα κτλ)

Το συστημα μου μοιαζει με της υπογραφης σου, αλλα με μια (νομιζω βασικη) διαφορα..οτι εγω εχω επανω την Asus P5E με X38...

Εξαρταται ομως ξαναλεω ..τι εννοια o/c λες..εγω τον εχω κλοκαρει με τη λογικη του να λειτουργει απροβληματιστα πολλες και βαριες εφαρμογες..

Οταν για παραδειγμα, σε μια περιπτωση απο ολες..μου κανει produce ενα αρχειο video (συνολικα πχ 1 1/2 ωρας) που το εχω κανει split, το εχω editαρει τρελλα με εφε κτλ μεσω σουιτας..και το ...ξανα-αναπαραγαγω με τις προσθηκες που του εκανα ..σε 20 λεπτα...μολις...

Τοτε..η τσιτα που λειτουργει ο επεξεργαστης με το υπολοιπο μηχανημα - αλλα φυσικα ΚΑΙ κυριως αυτος..- μου δινει τα επιθυμητα αποτελεσματα..για να μη μιλησω για video conversion, vhs to mpeg..και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις..Οπως επισης φυσικα για την απροβληματιστη και απροσκοπτη λειτουργια πολλων εφαρμογων μαζι..

Και δυο tips ακομα: 1) Σιγουρα παιζει ρολο οτι το συστημα στηριζεται σε raptorα 74Gb

2) Οι συχνοτητες των μνημων σου ειναι ιδιες με μενα (800 Mhz) με τη διαφορα οτι εμενα ειναι transcend..

Ειναι ενα πολυ αξιολογο κομματι κατα τη γνωμη μου..χωρις να παραβλεπω οτι απο τοτε βγηκαν και καλυτεροι..

Τα χρηματα - αν θες να πας σε κατι αλλο για ο/c - ειναι δικα σου..οπως και η τελικη αποφαση..αλλα οχι ..να τον ριξουμε και στον Καιαδα..:001:

Link to comment
Share on other sites

για το revision,stepping k κατι αλλα που κοιτανε συνηθως κ ξερουν αν οντως ανεβαινει η οπως λες δεν ειναι καλο κομματι.

Aπλώς με αυτά που λες έχεις μόνο περισσότερες πιθανότητες να πέσεις σε καλό κομμάτι, όμως δεν είναι κανόνας π.χ εγώ έχω έναν Ε8500 ο οποίος αποδείχθηκε θηρίο, χωρίς να είναι κάποιος από αυτός που πρότειναν για καλά κομμάτια.Όλα είναι θέμα τύχης.......

Link to comment
Share on other sites

κοιτα γενικα τον εχω σε μεγαλη εκτιμηση γιατι δεν μου χαλαει χατιρι σε αυτα που τον βαζω να κανει,απλα ηθελα να μαθω καποια πραγματα κ να τον ανεβασω λιγο,το συστημα το εχω κοντα 18 μηνες με καποιες αλλαγες που εγιναν βεβαια στην πορεια μεχρι τωρα, αν ειναι να αλλαξω επεξεργαστη θα αλλαξω κ mobo πανε μαζι πλεον κ μενει αυτος για κατεβαστηρι η οτι αλλο να ναι αλλα οχι στον καιαδα!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.