Jump to content



Επιλογή cooler για Q9450


coolaris2002

Recommended Posts

Παιδιά, καλημέρα. Θα ήθελα την βοήθεια σας στο εξής: Ψάχνω cooler για έναν τετραπύρηνο Q9450, Socket 775. Θα ήθελα να μου πείτε τι καλύτερο μπορώ να βάλω από πλευρά αερόψυξης, ανεξαρτήτως κόστους και παράλληλα με όσο γίνεται χαμηλότερα επίπεδα θορύβου. Παρακαλώ όμως όσοι προτείνουν κάτι, να είναι εξακριβωμένο. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Απλά μου φαίνεται ογκώδης και την φοβάμαι λίγο μην "κρεμάσει" και την μητρική από άποψη βάρους. Βέβαια σκέφτομαι και το ότι έχω ένα πλαινό ανεμιστήρα (το κουτί είναι το Thermaltake Soprano) και coolers σαν και αυτά που κοιτάνε τους front και rear ανεμιστήρες δεν βολεύουν τόσο, όσο αυτά που κοιτάνε τον πλαινό. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ δεν την βρίσκω πουθενά, αλλά μάλλον λόγω μεγάλου ύψους της Ultra 120 Extreme θα πάω στην Thermalright Ultima 90, για να χωρέσει στο κουτί μου (Thermaltake Soprano) με έναν 93mm ανεμιστήρα της SilenX.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.