Jump to content



Κόλλημα μετά το beep


pas2007

Recommended Posts

Γειά σας καλή χρονιά σε όλους με υγεία.

Λοιπόν πριν λίγες ώρες ξεκίνησε το εξής κουλό.

Πατάω τον διακόπτη του PC ανάβει κανονικά ακούω το beep της μητρικής μετά από λίγο ότι όλα είναι καλά και μένει εκεί κολλημένο χωρίς να αποκρίνεται καθόλου ούτε ctrl-alt-del τίποτα μόνο reset και ξανά τα ίδια. Να τονίσω ότι δεν έκανα καμία αλλαγή πρόσφατα σε hardware/software και μέχρι σήμερα το πρωί λειτουργούσαν όλα καλά.

Τι μπορεί να έγινε? Επειδή πραγματικά μέρες που είναι δεν έχω και πολύ όρεξη γι α αυτά δώστε μου καμιά ιδέα σας παρακαλώ για να δω τι θα γίνει.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Αν κολλαει πριν διαβασει το bios λογικα κατι τρεχει με τη μητρικη /bios κλπ

Αν κολλαει αφου περασει το bios post, τοτε μπορει να ειναι ο σκληρος, ή να κατι να μη παει καλα κατα τη φορτωση των win.

Καλου κακου κοιτα μηπως εγινε κανενα κουλο και χαθηκε το boot sequence, και ετσι δε ξερει ποιος ειναι ο σκληρος με τα win και τα παιζει..

Τεσπα, μια ιδεα ειπα, παντως για δες αυτα που σου ειπα..και πες, λογικα θα σε βοηθησουν και αλλα παιδια απο εδω μεσα..

Link to comment
Share on other sites

Λύθυκε το πρόβλημα. Πριν λίγες μέρες άλλαξα θέση σε 2 USB συσκευές σε hub της μητρικής και εξαιτίας ενώς παλιού card reader έγινε ότι έγινε. Τώρα όλα ΟΚ.

Λοιπόν καλή χρονιά και ευχαριστώ να είστε όλοι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.