Jump to content



πραγματικες διαφορες αποδοσης ρολογιων DDR2


squid

Recommended Posts

- Ποιες ειναι οι διαφορες στις επιδοσεις του συστηματος (πχ %) αναμεσα στις διαφορες ταχυτητες συχνοτητας και timings των DDR2 ? (667,800,1066,1200 κλπ) δεν βρηκα καποιο συγκεντρωτικο αρθρο που να δινει μια σαφη εικονα, πινακες κλπ)

- Σε παιχνιδια, ιδιως simulators, σε τι ειναι καλυτερα να δινεται προτεραιοτητα, στα latency timings ή στην fsb συχνοτητα ?

- για μνημη που το SPD δινει 800 με 4-4-4-12 -23(TRFC) @ 1.8 τι ΤRFC θα αναμενοταν λογικα οτι πρεπει να εχει στα 1066 5-5-5-15 @ 2.10v ?

Link to comment
Share on other sites

Κατά την γνώμη μου, οι ουσιαστικές διαφορές στην απόδοση είναι μηδαμινές. Πρέπει να πας από την χειρότερη στην καλύτερη, πχ από 667 5-5-5 σε 1066 4-4-4 για να δεις κάποια διαφορά, αν δεις και τότε. Το να σου δώσουν γενική απόδοση συστήματος 2% δεν είναι κάτι το οποίο θα καταλάβεις καν. Σχεδόν πάντα η συχνότητα νικάει τα timings κατά πολύ στα νέα συστήματα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.