Jump to content



Τραγικό Πρόβλημα, Μάλλον Ιός


Heatspreader

Recommended Posts

Ένας φίλος, μου έφερε να του φτιάξω το Laptop του, επειδή η οθόνη έσβηνε σε αναλύσεις άνω των 1024x768 και τέλος πάντων κόλλαγε στα παιχνίδια.

Κάναμε Format το πρώτο Partition, αλλά το πρόβλημα παρέμεινε, οπότε είπαμε να κάνουμε Back-Up τα αρχεία (εικόνες, μουσική, κλπ) του δεύτερου σε ένα DVD-Dual Layer και να σβήσουμε τα πάντα.

Όταν βάζαμε το δισκάκι το έβλεπε 32GB και δεν έγραφε ότι αρχεία βάζαμε. Μετά δεν του διάβαζε τίποτα και μάλιστα δοκίμασε και DVD που είχε γράψει ο ίδιο πριν λίγες μέρες και πάλι τίποτα. Όπως ήταν λογικό δοκιμάσαμε και το DVD αυτό στο PC μου, όπου εκεί ήρθε η καταστροφή.

Από την ώρα εκείνη δεν έχω DVD ROM. Έχω ένα High Definition DVD Drive το οποίο όπως είναι λογικό δεν διαβάζει και δεν γράφει τίποτα. Capture-17.jpg

Τη στιγμή που κόλλησα τον ιό το κατάλαβα, καθώς ξαφνικά μου είπε ότι βρήκε μία νέα συσκευή ATA. Από την ώρα εκείνη στο Device Manager δεν έχω πλέον το DVD Writer της υπογραφής μου και όπως είπα και παραπάνω στο My Computer μου γράφει για HD DVD ROM.

Capture-18.jpg

Capture2-1.jpg

Έψαξα στο Google με την ονομασία του Drive από το Device Manager και δεν έβγαλε κανένα αποτέλεσμα. Ο ιός έχω την εντύπωση ότι κάθε φορά που προσβάλει κάποιο PC, αλλάζει σε τυχαίο όνομα, αλλά με ένα για κάθε PC (δηλαδή σε μένα δεν αλλάζει κάθε φορά, αλλά το υποθέτω γιατί δεν υπάρχει ούτε μία αναφορά στο Google με την ονομασία "AHEZAT ...").

Το ξέρω οτι το πρόβλημα είναι πολύ δύσκολο και είναι επίσης δύσκολο να με βοηθήσετε, αλλά ότι βοήθεια δεκτή.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έσβησα το PC να κάνω εξαέρωση στο κύκλωμα της υδρόψυξης, μάλλον διορθώθηκε. Φυσικά και είχα δοκιμάσει επανεκκίνηση. Ποιος ξέρει τι είναι αυτό. Αλλά από την άλλη γιατί είναι HD DVD ROM αυτό στο My Computer?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.