Jump to content



προβλημα "unmountable boot volume" σε hp pavilion dv6000


Predatoras

Recommended Posts

Εχω ενα laptop και μου παρουσιασε το εξης προβλημα:

Οταν κανει εκκινηση,βγαζει κατευθειαν την οθονη με τα γνωστα: "Ασφαλης λειτουργια", "Κανονικη εκκινηση", κτλ...

αλλα ο,τι μα ο,τι κ αν επιλεξω μου βγαζει για λιγο μια μπλε οθονη με το μηνυμα "unmountable boot volume" και κανει διαρκως επανεκκινησεις.

Στο site της hp λεει καποια βηματα που μπορεις να κανεις αλλα ο,τι κ αν δοκιμασω ειτε μεσω του CD εγκαταστασης κτλ. μου λεει οτι δεν αναγνωριζει συνδεδεμενο σκληρο δισκο.

Δεν μπαινει με την καμια στα windows φυσικα...

Καμια ιδεα...??

Επισης,υπαρχει η δυνατοτητα με καποιο τροπο πχ μεσω USB hard drive να μπω στα windows ωστε να μπορεσω να εφαρμοσω καποιο check disk στο σκληρο αυτον του laptop και να μη χασω τα αρχεια του??

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Φιλαρακο, το πισι πεθαινει και το πιο πιθανο ειναι ο δισκος ..οτι πεθαινει.

Ακριβως ιδια περιπτωση, μα ιδια, σε laptop φιλου αντιμετωπισα πριν ενα μηνα.

ΚΑι φυσικα πεθανε ο σκληρος.

Στη καλυτερη, απλα να εχει χασει το boot sequense, οποτε δε ξερει απο που να boot-αρει. Τσεκαρε το.

Εγω απλα θα σου ελεγα, παρε back up αν τα καταφερεις - ή αν δε ξερεις ασε καποιον πιο ειδικο να το καταφερει..(αν..λεμε τωρα) και καπακι τρεχα κοιτα το σκληρο..

Ο φιλος μου ακομα κλαει.γιατι οταν αρχισε το λαπτοπι να του τα κανει αυτα, του ειπα παρε backup αν ποτε μπει και βουρ μετα.

Καταφερε και μπηκε, ικανοποιηθηκε, backup δε πηρε..και μετα πεθανε ο σκληρος..και οχι απλα πεθανε σε στυλ που πχ το scavenger να τον βλεπει και να παρει τα αρχεια..ΛΟΛ ΨΟΦΗΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ...

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις.

Λιγο πιο συγκεκριμενα να μου πειτε μονο για το τι μπορω να κανω:

1)Οταν λεμε live windows cd ποιο εννοουμε?? Εγω εχω διαφορα CD εγκαταστασης των windows κ δε βρισκω ακρη με το προβλημα. Ειναι διαφορετικο αυτο που λετε?

2)Η usb θηκη που λετε αν καταλαβα καλα θα χρησιμοποιηθει στο να βγαλω τον σκληρο απο το laptop, να τον βαλω σε αυτη κ μετα να τον συνδεσω σε αλλο pc να δω αν λειτουργει?Δεν υπαρχει αλλη λυση σωστα?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.