Jump to content



Canon IP-2600 problem


lunatic89

Recommended Posts

Παιδια εχω προβλημα στην εγκατασταση του εν λογω εκτυπωτη.Κανω ολα τα βηματα οπως τα περιγραφει το manual κ δεν μπορει να τον κανει εγκατασταση.Το λειτουργικο μου ειναι Vista 64bit.Ειναι επειγον γιατι χρειαζομαι οπωσδηποτε το μηχανημα σημερα!!!!:087: :087:

lunatic added 6 Minutes and 51 Seconds later...

Να προσθεσω οτι κανει πολλυ ωρα installation driver κ καποια στιγμη βγαζει failed λεγοντας time limit expired...

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω αλλο καλωδιο.Καινουριο ειναι.Μαζι με τον εκτυπωτη μου το εφεραν απο το πλαισιο.Το θεμα ειναι οτι ενω κανει την εγκατασταση σε καποιο σημειο μου ζηταει να τον συνδεσω.Μολις τον συνδεσω μου λεει οτι ο εκτυπωτης εντωπιστηκε κ να περιμενω λιγο.Μετα ομως μου βγαζει οτι ο εκτυπωτης ΔΕΝ εντωπιστηκε κ σταματαει η διαδικασιαΔοκιμασα σε ολες τις θυρες usb του pc μου κ παλι τπτ.

lunatic added 1 Minutes and 15 Seconds later...

Επισης τα windows λενε οτι δεν βρισκουν τον οδηγο.....

Link to comment
Share on other sites

Στο off το εχω ετσι κ αλλιως.Τα windows λενε οτι βρηκαν τον οδηγο κ κανουν installation driver.Αυτη η διαδικασια ομως κραταει πολλη ωρα κ καποια στιγμη διακοπτεται επειδη τελειωσε το χρονικο περιθωριο (για την εγκατασταση του οδηγου μαλλον).Υπαρχει περιπτωσει να ειναι προβλημα συμβατοτητας?Δεν βρηκα πουθενα να εχει προβλημα με τα 64μπιτα.

Link to comment
Share on other sites

Πηρα κ το καλωδιο ενος φιλου που δουλευει κανονικα το δικο του μηχανημα κ παλι δε γινεται τιποτα.Οταν συνδεω το usb μου λεει searching preconfigured driver software.Δεν βρισκει τπτ ενω εγω εχω εγκαταστησει τον driver κ τα windows τον κατεβαζουν απο το windows update.Κ στο installation κολλαει...

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον το πηγα πλαισιο κ ειδα με τα ματια μου οτι δουλευει κανονικα στον υπολογιστη του μαγαζιου.Τι κανω λαθος στον δικο μου υπολογιστη?

Το μηχάνημα του Πλαισίου ... είχε Vista 64bit ???

Link to comment
Share on other sites

Ειχε 32 αλλα το ειχα βαλει κ στο λαπτοπ του αδερφου μου που ειχε 32 κ εκανε τα ιδια.Τελικα εκανα φορματ κ στο λαπτοπ κ στον δικο μου κ τωρα ειναι μια χαρα ο εκτυπωτης......Ευχαριστω ολους οσους βοηθησαν!!!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.