Jump to content



i7 ή Quad


Lovermanah

Recommended Posts

καλησπέρα παιδια

λοιπον αποψε θα παω με εναν φιλο μου να χτισουμε pc καινουριο... εχω το εξης διλημμα... intel i7 ή Quad? το χρηματικο θεμα δεν τιθεται απο μερος του οποτε εδω θα παιξουν ρολο οι επιδοσεις... καλυτερα να παμε σε i7 η μηπως επειδη ειναι καινουριοι μπορει να παρουσιασουν προβλημα η κατι τετοιο? οσοι τους εχουν δοκιμασει τι πιστευουν? ευχαριστω εκ των προτερων!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 53
  • Created
  • Last Reply

με λιγο googlαρισμα ειδα οτι αναμενονται νεα revisions του 920 αρχες Μαρτιου. Για μενα ειναι η καλυτερη λυση αφου τα χρηματα δεν ειναι θεμα. Και μεχρι τοτε ισως εχουν βγει και καλυτερες μητρικες. Ενας μηνας δεν νομιζω να ειναι πολυ για να περιμενει ο φιλος σου.

Link to comment
Share on other sites

Για τον μεσο χρηστη παντα ειναι το ιδιο πραγμα. Απλα ο φιλος σκεφτεται οτι επειδη ειναι νεοι ισως εχουν παιδικες ασθενεις.

Anyway, και 100 ατομα να σου απαντησουν και οι 100 θα σου πουν i7. Στην πληροφορικη δεν κανεις βηματα προς τα πισω.

Link to comment
Share on other sites

Τέσσερις

Πέντε.:D

Αρκετά το spin-spam

Στο θέμα μας,

Αν έχω καταλάβει υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε i7 & 775 Quadcore, από την μια σκέφτεσαι τον i7 και τα πιθανά bugs η προβλήματα και από την άλλη το δοκιμασμένο 775. Για εμένα ισχύουν 3 εκδοχές:

1.Αν το χρήμα σου περισσεύει τόσο ποια τότε πήγαινε για i7 αλλά για εμένα είναι τελείως βλακεία να δώσεις τόσα πολλά, δώσε τα σε οθόνη/Ηχεία η οτιδήποτε άλλο τα 1000-1500 ευρώ, όχι σε πράγματα που είναι προσωρινά.

2.Πήγαινε σε Phenom II + DDR2 + AM2+, το οποίο θα είναι συμβατό με AM3 και μελλοντικές αναβαθμίσεις, είναι μια ενδιάμεση λύση που θα σου κρατήσει παραπάνω.

3.Πήγαινε σε Phenom II + DDR3 + AM3, κάτι που το αναμένουμε αλλά πιστεύω αξίζει με το παραπάνω, χωρίς πολλά λεφτά φτάνεις σε απόδοση τον i7!

EDIT: Υπάρχει κοινό τελικά :p

Link to comment
Share on other sites

Καλα αυτο με τους ψηφους δεν το καταλαβαινω,δηλ.εχουν αγορασει το προιον 33000 ανθρωποι,το τεσταρισαν και βρηκαν οτι δεν ηταν αυτο που περιμεναν?

H καποιος δεν εχει δουλεια να κανει και παταει ολη μερα το κουμπι?

stealth

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.