Jump to content



GIGABYTE GA-EX58-EXTREME vs GA-EX58-UD5


Iannis

Recommended Posts

με τοοοοοσα που εχω διαβασει για τις 2 μητρικες ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ διαφορα δεν εχω βρει....

+ το οτι την UD5 την εχω δουλεψει παρα μα παρα πολυ και δεν συναντησα κανενα απολυτως προβλημα..

UD5 απο μενα.

Link to comment
Share on other sites

περα απο το συστημα υδροψυξης (μονο πανω στο chip Χ58, δεν υπαρχει επικοινωνια στον ICH10R ), δεν υπαρχει αλλη διαφορα. Συνεπως περα απο θεμα γουστου, να σκεφτεις και αν θα θελεις να βαλεις υδροψυξη στη μητρικη ή οχι. Στη UD5 θα παρεις ολοκληρομενο σετ, Στη extreem αν παρεις αυτο που εχει (πανω στο Χ58) παει χαμενο ,συν τη διαφορα των χρηματων.

Link to comment
Share on other sites

Από άποψη εμφάνισης είναι η χαρά των ματιών η Extreme...αλλά βρε παιδί μου...μικροκαμωμένη..αν βάλεις sli και έχεις και κάρτα ήχου PCI-E δεν χωράει με τίποτα εκεί που την έχουνε σφηνωμένη... έχω αμφιβολίες με 2 GTX295 αν χωράει άλλη PCI κάρτα...για όσους έχουν μεγάλα κουτιά τα καλώδια που έχει μέσα για σύνδεση είναι επιεικώς απαράδεκτα...πάρα πολύ κοντά...δεν έβαλα το disk drive επειδή δεν έφτανε το καλώδιο να το συνδέσω ούτε και με το 60άρι που είχα...επίσης και τα drives αν είναι IDE θέλει 90άρι καλώδιο...τονίζω αν είναι μεγάλο και μακρύ το tower..υπάρχουν βέβαια λύσεις (αγορά μακριών καλωδίων) αλλά εκεί έδειξαν λίγο προχειρότητα.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Το πρόβλημα με το δίκτυο της μητρικής υφίσταται όταν βάλεις τα δυο λειτουργικά( όποια και αν είναι) στο ιδιο σκληρό. Τελικα εβαλα vista στον ενα , xp στον αλλο και το πρόβλημα αποκαταστάθηκε.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.