Jump to content



2 ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΑ ΣΕ 1 PC


siloo

Recommended Posts

καλησπερα παιδια. θα ηθελα λιγο τα φωτα σας στο πως μπορω να συνδεσω δυο τροφοδοτικα σε ενα υπολογιστη. γνωριζω οτι το πρασινο ειναι η εντολη αλλα μου ειπε ενας φιλος οτι πρεπει να ενωσω και το γκρι και ενα οποιδηποτε μαυρο.αυτο επραξα λοιπον αλλα ειχα καποια μικρο προβληματα...δηλαδη με το που εβαλα το δευτερο τροφοδοτικο στο ρευμα αρχισε να δουλευει αλλα μολιςτο εκλεισα απο το διακοπτη και το ξανα ανοιξα δεν το εκανε, μετα ολα καλα οσο ηταν ανοικτο το pc δεν ειχα προλημα οταν ομως το εκλεισα εκλεισαν κανονικα κ τα δυο τροφοδοτικα αλλα μετα απο λιγο ξαναανοιξαν μονα τουςχωρισ ομως να ανοιξει το pc (μονο οι λαμπες και οι ανεμηστηρες δουλευαν). παιζεινα φταιει οτι τα καλωδια τα ενωσα απλα χωρις κολητηρι δηλαδη και να κανουν αρτ??? βεβαια εχω βαλει μονοτικη ταινια κ τα εχω σφηξει αρκετα καλα αλλα ποτε δεν ξερεις...

με τη συνδεσμολογια ξερει κανεις κατι αλλο ή αν εχω κανει καποιο λαθος??

ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

το σκευτηκα και για κλεμες αλλα εχωτην εντυπωση οτι με κολλητηρι θα ειναι καλητερα απλα δεν το ειχα στο μαγαζι και δεν το εκανα αλλα θα το πραξω απο δευτερα. το θεμα ειναι αν εχω κανει σωστα τη συνδεσμολογια... δεν νομιζω οτι οι τα σαϊνια του φορουμ δεν το ξερουν αλλα μαλλον δεν θα ειναι μεσα οποτε περιμενω με υπομονη τις οδηγιες τους!!!!

Link to comment
Share on other sites

το ειχα δει αλλα το θεμα ειναι οτι στο συγκεκριμενο λενε πως να ανοιγεις ενα τροφοδοτικο μονο του χωρις να ειναι πανω στη μητρικη. εγω ομως θελω να συνδεσω μεταξυ τους τα 2 τροφοδοτικα με αποτελεσμα οταν ανοιγει το ενα να ανοιγει κ το αλλο χωρις διακοπτες γιατι το εχω βαλει μεσα στο κουτι.

Να σας πληροφορησω οτι το δευτερο τροφοδοτικο που θελω να βαλω θελω να τροφοδοτει τη δευτερη 9800 κ τον ενα σκληρο.

Link to comment
Share on other sites

http://www.overclock.net/power-supplies/14455-multiple-power-supply-guide.html

Πρόσεξε:

Να δώσεις load σε διάφορα rails του PSU γιατί αλλιώς θα καταστραφεί γρήγορα με την πάροδο του χρόνου.

Να το κλείνεις όταν κλείνεις και τον υπολογιστή για τον ίδιο λόγο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.