Jump to content



problem x1900xtx


Georgz1442169219

Recommended Posts

Εχω την x1900xtx και τελευταια ενω παιζω games, (οτιδηποτε) σε καποια φαση κολανε τα παντα, ακουω εναν παραξενο συνεχη ηχο απο τα ηχεια και βαραει restart.

Εχω τους τελευταιους drivers (9.3) και παλιοτερα θυμαμαι δε μου το εκανε αυτο... τι μπορει να φταιει??

Ευχαριστω.

:022:

Link to comment
Share on other sites

Οχι..Το προβλημα το ειχα και με τους 9.2 και με τους 9.1...

Απλα για τον λογο αυτο εκανα format (μπας και εφταιγε κατι..) και μιας που εκανα, αλαξα και drivers...

Yποπτευομαι το AGEIA PhysX, μπενει μαζι με μερικα games και ειναι της nvidia... εχω ΑΤΙ αρα..... :S

Link to comment
Share on other sites

εμενα το εκανε αυτο οταν ειχα βαλει την 3870 σε full oc πριν την zalman,,απλα ζεσταινεται και για να μην σου κανει ζημια κανει restart..για μενα αν την πειραζεις βαλε μια καλη ψυξη..το αλλο ενδεχομενο ειναι να εχει χαλασει ο αισθητηρας θερμοκρασιας και οταν ερχεται ο καυσωνας των games γινεται οτι ανεφερα..παρατηρησε την σε θερμοκρασιες και πες μας...παντως νομιζω οτι ζοριζεται γι αυτο παει σε restart..αυτα:105:

Link to comment
Share on other sites

Με το Gpuz μπορεις να κρατησεις ενα Log File σε txt μορφη για την διακυμανση της θερμοκρασιας. Δοκιμασε το αν θελεις για να δεις αν οντως ειναι προβλημα της θερμοκρασιας και αν ειναι αυτος ο λογος που κλεινει.

Αυτο για το Vpu Recovery εμενα μου το βγαζει οταν ανεβαζω τα ρολογια και περναω το οριο που μπορουνε να φτασουνε, αν τρεξω καποιο bench ή παιχνιδι μου γυρναει τα ρολογια σε default και πεταει αυτο το μηνυμα (Vpu recovery).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.