Jump to content



Προβλημα με θερμοκρασια Q9300!!!


ntinos7

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!εχω μια απορια σχετικα με την θερμοκρασια των πυρηνων του επεξεργαστη μου!σε idle μου ανεβαζει αυτες τις θερμοκρασιες: core0:53C core1:52C core2:53C core3:53C αλλα η temp του cpu ειναι 24C.μηπως κατι παει στραβα??εχς μετρησει με coretemp,realtemp,speedfan και ολα εχουν τις ιδιες ενδειξεις.ειναι επισης χρονισμενος στα 2.8 απο 2.5.οριστε και τα τεχνικα χαρακτηριστικα του υπολογιστη:

CPU:Intel core 2 Quad 2.5 45nm 6 Mb L2 cache

CPU Cooler:Zalman CNPS7000C-Cu

Mobo:Gigabyte EP43C-DSE Ultra durable 2

VGA:Sapphire 4870 512 Mb GDDR5

RAM:Corsair 2x1GB DDR3 1600Mhz XMS3 Dual Path Heat Exchange

Τροφοδοτικο:Thermaltake TR2-500W

Κουτι:Thermaltake Soprano

Για καθε βοηθεια θα ημουν ευγνωμων!Ευχαριστω προκαταβολικα!

Link to comment
Share on other sites

Τιποτα δεν παει στραβα. Μην κοιτας την θερμοκρασία cpu. Η θερμοκρασια πυρηνα σε ενδιαφερει.Ειναι λιγο ανεβασμενη παντως. Τι λιγο δηλαδη..........?Προφανως το κουτι σου παλευει να παρει ανασα.........Στα αλλα τι θερμοκρασιες εχεις?Σκληρο δισκο μητρικη κ καρτα γραφικων. Κατεβασε http://www.cpuid.com/hwmonitor.php αυτο κ δες.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω να φταιει το vcore.Οι θερμοκρασιες που λεει ειναι σε idle.Τουλαχιστον στην P5K δεν δινει υπερβολικο ρευμα σε idle οταν ειναι κλοκαρισμενος με ρευμα στο auto.Σε load δινει παρα πολυ.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.