Jump to content



mobo


Dark_Emperor

Recommended Posts

Προσωπική εμπειρία δεν έχω, αλλά από αυτά που έχω δει στο forum μάλλον θα έλεγα κάτι σε Gigabyte (για την MSI δε γνωρίζω να σου πω και για κάποιες Asus+X58 έχω ακούσει προβλήματα).

Ενδεικτικά κοίτα τα ακόλουθα thread:

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=48056

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=47961

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=46631&page=2

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=48247

Link to comment
Share on other sites

είδα κάτι test για την eclipse και δεν ζεσταίνεται αλλα το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσουν και ιδιαιτερα και η gigabyte γιατί είχα πολύ πρόβλημα στο παρελθόν.

και δεν ειναι θεμα λεφτων.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Λοιπόν, από προσωπική εμπειρία. Είχα πάρει από το eshop την Rampage II Extreme τον Δεκέμβριο. Πράγματι πολύ "όμορφη" μητρική αλλά με πολλά προβλήματα (cold boot issues, memory amount problems κ.α). Έκανα υπομονή μέχρι πρίν 2 εβδομάδες όπου και εγκατέστησα το τελευταίο bios αλλά μάταια... Έτσι λοιπόν αποφάσισα να την πάω στο eshop διότι η μητρική είναι γνωστό ότι έχει προβλήματα. Μετά από έναν ΓΟΛΓΟΘΑ ταλαιπωρίας τελικά πήρα πιστωτικό και περιμένω να έρθει η EVGA classified (χωρίς το NF200) για να την αποκτήσω. Μέσα από ατελείωτα reviews κατέληξα ότι αξίζει κάθε δεκάρα που ζητάει και επίσης ότι η EVGA είναι πρόθυμη να σε βοηθήσει και να απαντήσει σε ότι email στείλεις. Πράγμα που με την ASUS δεν ισχύει (την ανεβάσαμε πολύ και πλέον δεν φοβάται να χάσει πελάτες). MSI λόγω κακών εμπειριών του παρελθόντος δεν χρησιμοποιώ αν και μπορεί τώρα να έχει μητρικές που πετάνε. Άρα για μένα αν θέλεις μητρική πάρε μια της EVGA. Όχι απαραίτητα την classified αλλά και μια από τα φτηνότερα μοντέλα της. Α... και σαν συμβουλή μην μπλέξεις με eshop...To λέει και το όνομα του...είναι eshop και όχι eservice.... Δώσε ευκαιρίες και σε συνοικιακά μαγαζιά που μπορεί να την πληρώσεις 10, 20 ευρώ ακριβότερα αλλά τουλάχιστον θα ασχοληθεί μαζί σου αν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα (υπάρχουν και οι εξαιρέσεις...). Αυτά από εμένα...Επίσης, ίσως τώρα η ASUS να έχει φτιάξει την rampage II extreme...απλά εγώ λόγο...ψυχολογικών λόγων δεν θέλω να την ξαναδώ... Ελπίζω να βοήθησα...

Link to comment
Share on other sites

Με 200Ε λιγότερα από την Classi υπάρχει η BloodRage, η οποία με το τελευταίο bios, που περιέχει και τα prefetchers, είναι πολύ γρήγορη mobo. Eπίσης έχει βγει και το bclk mod, που από ότι λένε λειτουργεί μια χαρά!!! Ο Πέππας θα σου πει περισότερα...κάτι άκουσα για 240 bclk!!!

Link to comment
Share on other sites

θα πάρω τελικά το clasified και θέλω να ρωτήσω είμαι σε ανάμεσα 2 κάρτες γραφικών (evga και bfg)

1)evga 2xhd275 supercloked η evga nVidia GeForce GTX 295 CO-OP

2)bfg 2xhd275 η 295

η ερώτηση μου είναι αν πάρω 2 κάρτες είναι στα λεφτά τις 295 είναι καλά να κάνω sli η να τσιμπήσω την 295 .?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ προσωπικά πήρα μια 4890. Είμαι υπερευχαριστημένος. Περιμένω να πέσουν οι τιμούλες να τσιμπήσω άλλη μια. Ερώτηση..?? Την EVGA που την βρήκες και πόσο?? και ποια από όλες τις εκδόσεις της???

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.