Jump to content



Thermalright T-Rad2 vs Scythe Mushashi


Gregorypeg1000

Recommended Posts

Με μια πρωτη ματια βλεπω οτι η thermalright ερχεται χωρις ανεμιστηρες.Παιρνει όμως 2 90αρηδες ή εναν 120αρη.Κατι ειναι κ αυτο.Απ την αλλη η scythe ερχεται ετοιμη..Αρα προτεινω την δευτερη...Απο θέμα ονόματος φυσικά την πρώτη.Τσεκαρε κ τα λινκ

http://www.virtual-hideout.net/reviews/Thermalright_TRads/index.shtml

http://www.overclockersclub.com/reviews/musashi/

Link to comment
Share on other sites

ναι.μπερδευτηκα οταν το εγραφα.το ξαναεγραψα.οι ανεμηστηρες που εχει η scythe ειναι για πεταμα.η αλλη δν εχει αλλα ενταξη για 7 ευρω που εχει ενας 120mm δν με πειραζει.

gregorypeg1000 added 0 Minutes and 44 Seconds later...

ενω στη scythe δν μπορω να τους αλλαξω χωρις μοντα γιατι ειναι 100mm

Link to comment
Share on other sites

δν ηθελα να γινει καποια παρεξηγηση αλλα την εβαλε ενας φιλος μου στην δικια του 4890 και ειχαν αναψει τα κοκκινα λαμπακια πισω απο την καρτα που σημαινει πως ειχε υπερθερμανθει.και οντως.οταν ηταν στο φουλ δν πηγαινε σχεδον καθολου αερας στα ψυκτρακια των μνημων.εβαλε πανω δυο 120αριδες με δεματικα και σταματησαν να αναβουν τα λαμπακια και επεσαι η θερμοκρασια πυρηνα 7 βαθμους.αμα παρω την trad θα βαλω δυο 120αρηδες και θα τους δεσω στην ψυκτρα με tire-up

Link to comment
Share on other sites

μηπως ξερει κανεις αν μπαινει η t-rad2 σιγουρα πανω στην 4890? γτ στο site της λεει πως δν ειναι συμβατη ενω με την 4870 ειναι.η λογικη μου λεει πως μαλλον ταιριαζει γτ οι τρυπες για τις βιδες ειναι ακριβως στα ιδια σημεια με την 4870 αλλα δν ειμαι και σιγουρος

Link to comment
Share on other sites

Η δική μου επιλογή θα ήταν T-rad με δύο 9άρηδες.

Οσον αφορά τη συμβατότητα ... λογικά είναι συμβατή με την 4890.

Μιάς και δέν έχει αλλάξει κάτι στο pcb σε σχέση με την 4870.

Η επιβεβαίωση

by intel igent (June 19th - 3:55 PM) - Reply

.................

Thanks for your mail.

We have the solution for the HD4890 just now. Our T-RAD² and HR-03GT are both compatible with the layout of HD4890/4870/4850, but for high-end VGA like HD-4890/4870, they will need a special VRM kit which we just launched at Computex. You will be notified on our official site once they are available.

Best regards

Armand Cheng

Lea-Min Tech., Co., Ltd.

(Thermalright, Taiwan)

Υπάρχει σαν επισήμανση-παρατήρηση ότι οι 4890/4870 θέλουν πρόσθετο aftermarket σύστημα ψύξης στα mosfet (vrm) από τη στιγμή που βγαίνει το original σύστημα ψύξης.

Link to comment
Share on other sites

τελικα εγω θα παρω την mushashi γτ η τραδ δν ψυχει καλα ta vrm.ενω με την mushashi μπορεις να βαλεις το κατω μερος της στοκ ψυκτρας να ψυχει τις μνημες και τα vrm και την ψυκτρα για τον πυρηνα

Link to comment
Share on other sites

Με βλέπω να παίρνω σειρά και εγώ...είναι εύκολη η εγκατάσταση της aftermarket ψύκτρας? Πάντως πιο value for money μου κάνει η Scythe..

Κανα DΥΙ υπάρχει από 4890?

DYI ... όχι :116:

DIY ... ναί υπάρχει

http://www.hardmac.com/articles/265/page1

Στο παραπάνω link ... ο δοκιμαστής κρατάει το μεταλλικό plate για την ψύξη των μνημών και του κυκλώματος τροφοδοσίας ... και βάζει την aftermarket ψύκτρα για το gpu.

Επίσης η παρακάτω λύση αναμένεται να κυκλοφορήσει εμπορικά από τη Thermalright (έχει παρουσιαστεί στη φετινή Computex)

http://en.expreview.com/2009/06/05/thermalright-48704890-vrm-cooler-pixellized.html

Link to comment
Share on other sites

Την accelero twin turbo την έχω εγώ και δεν θα σου την πρότεινα με τίποτα. Με παίδεψε στην εγκατάσταση γιατί έβρισκε ένα heatpipe πάνω σε ένα από τα ψυκτράκια των μνημών. Από θέμα απόδοσης για default καλή είναι αλλά αν κάνεις overclocking δεν την κρατάει με τίποτα την 4870, πόσο μάλλον την 4890. Ρίξε μιά ματιά και σε αυτό το review που τις έχει όλες μέσα. Είναι αρκετά αναλυτικό.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.