Jump to content



Περίεργη συμπεριφορά !!!


kaloubas

Recommended Posts

Στο σύστημα τις υπογραφής μου παρατήρησα εδώ και δυο μέρες στη ταχύτητα του επεξεργαστή το εξής, τον είχα συγχρονισμένο στα 333 * 10= 3.34 GHz όλα καλά μέχρι εδώ, όμως όταν ανοίξω το pc και μπω στο cpuz μου δείχνει 333 * 6= 1.98 GHz αν κάνω restartτότε μόνο δείχνει 333 * 10= 3.34 GHz αν το κλείσω και τον ανοίξω πάλι *6 ,χθες γύρισα τις ρυθμίσεις στο biosστο defaultμήπως και είχα κάνει καμία μ..λ..κ… αλλά πάλι το ίδιο κάνει 266*10=2.66 στο bios, από κλειστό pcστο cpuzδίνει *6(1.6 Ghz) από restartκανονικά *10 (2.66 Ghz)

Έτρεξα και το CrystalCpuID και δείχνει και αυτό το ίδιο. Biosέχω το τελευταίο και έχω disableτο intelspeedstep.

Στο postmessageκαι στα windowsδείχνει κανονικά την ταχύτητα του.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός και να μην σας μπέρδεψα η αλήθεια είναι ότι δεν το κατέχω και πολύ το άθλημα :102:

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Απλα να εξηγήσω κι εγω οτι αυτές οι τεχνολογίες υπάρχουν ετσι ώστε οταν δεν χρησιμοποιείς τον επεξεργαστή πολύ πέφτει στα μισα συχνότητα του και έτσι μειώνεται η κατανάλωση του και η θερμότητα που παράγει το pc . Δοκίμασε αν θες να μην αλλάξεις τιποτα για αρχή και έχοντας το cpuz ζόρισε το pc σου λίγο να δείς αν θα αλλάξει η συχνότητα .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.