Jump to content


Αγορα μονο "σασι' λαπτοπ απο πλαισιο?


AquaSonic1442169069

Recommended Posts

Σημερα καθως κοιταζα την αποδειξη αγορας ενως prime nv, προσεξα πως οι ραμ σκληρος και επεξεργαστης χρεωνονται ξεχωριστα. Αληθεια υπαρχει η δυνατοτητα να αγορασω το σασι σκετο (και χωρις λειτουρικο προφανως)? Και να χρεωθει μονο αυτο?

Επισης αν για ελλατωματικο λαπτοπ με εγγυηση ενα χρονο (το ανωθεν πραιμ) που οποτε θυμαται αναβει (και με διαφορετικα ντιμς)μπορω να επικαλεστω τον νομο της εε περι εγγυησεως 2 χρονων?

Link to comment
Share on other sites

μπορω να επικαλεστω τον νομο της εε περι εγγυησεως 2 χρονων?
Θα μπλέξεις και δεν είναι και εύκολο να βρεις το δίκαιο σου, καλύτερο θα ήταν να μην το αγοράσεις καν. Τα παράπονα για turbo-x φορητούς είναι ατελείωτα.

Για support και bios updates καλύτερα μην πω τίποτα βαρύ.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο θεωρησε το στανταρ οτι θα γινει.. 300 επισκευη ζητανε. Εμενα το αλλο με ενδιαφερει μονο. Σκληρο ραμ και cpu εχω και αν εδινα 300 για ενα καινουργιο σασι δεν θα με χαλαγε...

Link to comment
Share on other sites

Παντως στο www.plaisio.gr αν πας τωρα να συνθεσεις laptop δεν εμφανιζει κανενα turbo-x barebone.. οταν και αν υπαρχει κατι εκει, μπορεις να μην επιλεξεις τιποτα αλλο απο cpu/ram/hdd κλπ, λογικα θα στο βαλει στο καλαθι... τωρα αν οντως θα διεκπεραιωθει η παραγγελια και ποσο θα τιμησουν την εγγυηση ( σε οποιοδηποτε προβλημα μαλλον θα σου πουν οτι εσυ ευθυνεσαι ), δεν γνωριζω... αλλιως μπορεις να ψαξεις καπου απο ευρωπη να βρεις κατι..

Link to comment
Share on other sites

Έχει πάρει το μάτι μου σασι απο laptop στο ebay . Αμα ξέρεις τύπο η σειριακο αριθμό , τσέκαρε μήπως βρείς κατι , δεν έχεις τιποτα να χάσεις . Εμενα π.χ. για το laptop μου , acer aspire 6930g υπαρχει το σασι στο ebay .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.