Jump to content



Δεν ειναι stable πουθενα!!


AlphaOne

Recommended Posts

Καλησπερα σ ολους.Εδω και λιγο καιρο ειμαι κατοχος μιας EVGA GTX 285(η απλη). Την εχω λοιπον στο συστημα της υπογραφης μου και δεν λεει να ανεβασει τα ρολογια της ωστε να ειναι stable καπου. Εχω δοκιμασει τα ρολογια απο την αντιστοιχη SSC και την FTW ακομα και απο ξενα forums. Crasharei και στο benchmark και στα windows καμια φορα. Δεν ειμαι πολυ του O/C αν και γνωριζω τα βασικα απλα ειπα να την κουρδισω λιγακι ετσι να βγει κανα bench.tongue.gif

Πριν απο αυτη την καρτα ειχα μια 8800 GTS (watercooled) και της ειχα βγαλει το λαδι clockare ομορφα και δεν ειχα προβλημα με θερμοκρασια. Την τωρινη δεν της εχω βαλει ακομα waterblock και λεω μηπως φταιει η ζεστη.Δοκιμασα επισης να ξεκλοκαρω τον επεξεργαστη (αν και δεν ειναι τπτ το τρομερο) αλλα και σε default cpu παλι τα ιδια κανει.

Αν εχει καποιος γνωμη πανω στο θεμα απαντηστε μου plz.pleasantry.gif

Link to comment
Share on other sites

Για γράψε μας ... τα clocks που έχεις δοκιμάσει την κάρτα σου ... και πιό τρόπο ή utility έχεις χρησιμοποιήσει.

Από θερμοκρασίες κάρτας πώς είσαι ?

Στροφές στον ανεμιστήρα της έχεις ανεβάσει ?

Link to comment
Share on other sites

Κοιτα εχω δοκιμασει τα ρολογια που δινει η Evga στα αλλα 2 μοντελα gtx 285. Χρησιμοποιησα το Evga precission δοκιμασα στα 675/1269 και στα 702/1323 οσον αφορα CPU/Memory. Τα shaders τα αφηνω linked με CPU ανεβαινουν αναλογα. Και απο ξενα φορουμ δοκιμασα 760/1600 αλλα ηταν για καρτα απο αλλη εταιρια.

Οσον αφορα θερμοκρασια 50 βαθμους εχει idle και 65-70 max μετα απο gaming.Στη συγκεκριμενη δεν εχω βαλει ακομα waterblock και ο ανεμιστηρας ειναι default. Την στιγμη που τρεχω το 3d mark δεν βλεπω τη θερμοκρασια να ανεβαινει πανω απο 65 βαθμους γι αυτο μ φαινεται περιεργο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.