Jump to content



Samsung vs Eizo...19-22


w4tt4n4b3

Recommended Posts

Έχω ξεμείνει με μια Philips crt. Έχουν άλλάξει όλα στο pc εκτός από την οθόνη, αν και θα έπρεπε να είχα ξεκινήσει από εκεί.

Περνάω από 5 έως 10 ώρες μπροστά στην οθόνη τη μέρα.

Διάβασμα κυρίως και γράψιμο αλλά επίσης και "τηλεόραση". Λέγοντας τηλεόραση εννοώ βίντεο και hd, κτλ.

Δεν παίζω παιχνίδια οπότε δε με ενδιαφέρει αυτή η πλευρά του πράγματος.

H Philips είναι 19 ιντσών crt, όπως προείπα. Άρα είτε τη Samsung πάρω είτε την Eizo θα είναι σαν να πήγα στον παράδεισο (;)...

Από τη Samsung βλέπω τη SAMSUNG SYNCMASTER P2050 και την SAMSUNG SYNCMASTER P2070. Βλέπω όμως ότι η 22άρα της Samsung τη SYNCMASTER T220 blank.gifη οποία είναι πιο φτηνή και από τις 2 20αρες μάλλον γιατί είναι βαρύτερη αλλά και γιατί έχει αντίθεση δυναμική μέχρι 20000:1, ενώ οι άλλες έχουν μέχρι 50000:1.

Και από την άλλη είναι η Eizo S1901SH-BK 19'' LCD BLACK. Η 22αρα πάει στα 219...

Και οι 2 οι Eizo σε χαρακτηριστικά φαίνονται να υπολείπονται των Samsung αλλά γνωρίζω αρκετούς που η εργασία τους απαιτεί να περνούν ώρες μπροστά στον υπολογιστή διαβάζοντας, γράφοντας και σχεδιάζοντας που επιλέγουν Eizo ως καλύτερη επιλογή για τα μάτια...

Ισχύει κάτι τέτοιο ή να προτιμήσω κάποια από τις Samsung;

Link to comment
Share on other sites

H Philips είναι 19 ιντσών crt, όπως προείπα. Άρα είτε τη Samsung πάρω είτε την Eizo θα είναι σαν να πήγα στον παράδεισο ...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω... Οι crt όσον αφορά στην ποιότητα της εικόνας, αν είναι καλές κι όχι τίποτα φθηνιάρες, έχουν καλύτερη εικόνα από τις tft, σε γενικές γραμμές. Αν θέλεις να δεις όντως διαφορές θα πρέπει να πας σε μια καλή Eizo. Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το θέμα, για να μην ξαναγράφουμε τα ίδια.

Link to comment
Share on other sites

Όποιος προλάβει, τελευταία κομμάτια Eizo στο πλαίσιο, δεν έχουν πολλά απόθεμα, πριν λίγο πήρε ο ξάδερφος το προ τελευταίο από συσκευασμένα. Τα εκθεσιακά είναι στις 2780 ώρες σε ένα που είδα, η εγγύηση καλύπτει 300.000, μπορείτε να το δείτε τις ώρες λειτουργίας από το μενού και το εικονίδιο “i”.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.