Jump to content



λάθος παρουσίαση των ιστοσελίδων


serpico75

Recommended Posts

Καλημέρα.

Στο laptop ενός φίλου του βγάζει λάθος τις ιστοσελίδες. Είτε τις ανοίγει από Mozilla είτε από IE. Παραθέτω δύο σελίδες για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Δεν έχω το laptop στα χέρια μου για να στείλω κι άλλες.

Στην αρχή πίστευα ότι έφταιγε κάτι στις ρυθμίσεις του IE που δούλευε το internet και για να μην αρχίσω να τις ψάχνω εγκατέστησα Firefox. Αλλά και κει τα ίδια. Οπότε είπα ότι κάτι άλλο είναι. Δε μπορεί να φταίνει και οι δύο browsers.

Μετά είπα ότι πρέπει να ψάξω λίγο τις ρυθμίσεις της VGA. Αφού κατέβασα και εγκατέστησα τον τελευταίο driver της VGA έψαξα τις ρυθμίσεις αλλά δε βρήκα κάτι που να βοήθησε.

Η ανάλυση ήταν πολύ υψηλή και την κατέβασα 800x600 αλλά και πάλι τίποτα.

post-1734-1442175589,2763_thumb.jpg

post-1734-1442175589,3694_thumb.jpg

Όπως βλέπετε, στην πρώτη εικόνα που είναι η κεντρική εικόνα του Google, δν εμφανίζει το λογότυπο του Google και στη δεύτερη που είναι κεντρική του YouTUBE δεν εμφανίζει χρώματα, και πάλι το λογότυπο του YouTUBE. Μόνο μπλε γραμματοσειρές. Σε γενικές γραμμέ λείπουν γραφικά και logos.

Έχω εγκαταστήσει Java και Flash Player (τελευταίες versions).

Any idea?

Link to comment
Share on other sites

Μηπως εχει βαλει κανενα add-n στο mozilla για banners?

Για explorer δεν ειδα τπτ...

ps:μηπως παιζει κανενα ad-removal να ειναι ενεργοποιημενο?

Και τα add-ons που προσπάθησα να εγκαταστήσω στο Mozilla, μετά την εγκατάστασή τους, και αφού τα ενεργοποιούσα, δε δουλεύανε.

π.χ. διάλεξα για button theme το "Kempelton", το κατέβασε, το εγκατέστησε, το ενεργοποίησε αλλά και πάλι τα buttons ήταν τα αρχικά, της εγκατάστασης.

Το add-on για banners τί είναι και πώς φαίνεται στα add-ons (εννοώ με τί όνομα ώστε, αν το δώ να το απενεργοποιήσω). Πάντως εγώ, πέρα απ' το "Kempelton", δεν εγκατέστησα κανένα add-on.

Αλλά και πάλι είναι πολύ περίεργο που ενώ κατέβασα και ενεργοποίησα το "Kempelton" δε δούλευε.

Και το add-removal, πού φαίνεται αν υπάρχει και αν είναι ενεργοποιημένο;

Και καλά όλ' αυτά περί Firefox. Στον IE, που δεν τα έχει όλ' αυτά τα περί add-ons, γιατί και κει οι σελίδες φαίνονται αχταρμάς; Στον IE για παράδειγμα, μπορεί να βγάζει τα γράμματα μιάς σελίδας με μέγεθος 48 με 72 (αν ήμασταν στο Word). Και πάλι, μόνο μπλε γράμματα και χωρίς logos και γραφικά η σελίδα. Χάλια μαύρα...

Πολύ περίεργα πράγματα...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.