Jump to content



Ερωτηση για Slots και συγχρονισμο


orontius_Angel

Recommended Posts

Εχω το εξης προβλημα με την Mobo μου (P5Q3),εχει 4 slots για να τοποθετησω τις μνημες μαυρο πορτοκαλι μαυρο πορτοκαλι...οι μνημες μου ειναι αυτες που αναγραφοντε στην υπογραφη μου...λοιπον.οταν βαζω τις μνημες μου στο μαυρο χρωμα ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα ενω οταν τις βαζω στο πορτοκαλι δεν ανοιγει με τπτ...δοκιμασα να το κανω με μονο μια μνημη,οχι και με τις δυο,και γινοταν ακριβως το ιδιο...μηπως αναλογα με τα χρωματα η Mobo διαβαζει περισσοτερο ή λιγοτερο??γιατι διαβασα και στον οδηγο της P5Q3 που ειχε στο κουτι της οτι μονο το μαυρο χρωμα ειναι για O/C στις μνημες,κατι τετοιο...

Link to comment
Share on other sites

Το manual λεει:

"Supports one modules inserted into eithor slot as Single-channel", αρα πρεπει να παιζει με μια μνημη σε οποιοδηποτε slot.

Kαι:

"It is recommended to install the memory modules from the orange slot for better overclocking capability", δηλ. στα Α2+Β2 slots οι μνημες ανεβαινουν καλυτερα.

Για βαλε το ρευμα και τα timings manually και δοκιμασε να bootαρεις με μια μονο μνημη στα πορτοκαλι slots.

stealth

Link to comment
Share on other sites

Οταν αρχιζω και τα βαζω manual για την μνημη βαζω το ποσο ρευμα να παρει και συγγεκριμενα γι'αυτη το 9-9-9-24 για συγχρονισμο σωστα??τα αλλα ειναι στο αυτοματο δε πειραζω τπτ αλλο?το κακο ειναι οτι οταν τις βαζω στο πορτοκαλι η οθονη παραμενει μαυρη και ο υπολογιστης ανοιγει κανονικα..ενω οταν την τοποθετω στο μαυρο χρωματακι,τσουπ,ολα μια χαρα...αυτο δε μπορω να καταλαβω!!

Link to comment
Share on other sites

την εχω την μητρικη αυτην και εγω και τα εχω στο πορτοκαλι και παιζουνε μια χαρα αλλα και στα μαυρα που τις εχω βαλει παλι οκ ειναι!(μικροαλλαγη στο ρευμα τους)

γενικα η asus παιζει καλα στα δεξια slots!

Link to comment
Share on other sites

παιδια να τις βαλω στο πορτοκαλι για οσο θελετε,αλλα το θεμα ειναι οτι οταν τις βαζω εκει ανοιγει το PC αλλα δεν ανοιγει η οθονη,οσα restart και να κανω και ό,τι αλλο.να πεις πχ οτι καποια εχει προβλημα,ωραια να δοκιμασω μια μια...το εκανα αλλα και παλι...σε οποια θεση πορτοκαλι και να την βαλω (2 ειναι ολες κιολες :-Ρ ) κανει το ιδιο..δε μπορω να καταλάβω..εκτος και αν εχεις προβλημα η Mobo στο να δεχετε στα πορτοκαλι...μπορει να κανει βραχυκυκλωμα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.