Jump to content



προβλημα με hdmi συνδεση σε hd5870


AkisD

Recommended Posts

Γ Στο νεο μου συστημα ειχα ενα προβλημα οταν επαιζε mkv, και για την ακριβεια σερνοταν ο player και γενικα ολο το συστημα. Φοβομουν μηπως ηταν ασυμβατοτητα με τις μνημες και εφτιαξα αυτο το thread

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=50567

Τελικα το προβλημα ειναι στην καρτα γραφικων (HD 5870) και συγκεκριμενα οταν ειναι συνδεδεμενη μεσω hdmi. Αν την συνδεσω με dvi με την τηλεοραση ολα πανε σφαιρα οπως θα επρεπε. Εχει κανεις αυτην την καρτα και χρησιμοποιει το hdmi? Ο ηχος ειναι που την ζοριζει η καποια ρυθμιση σε σχεση με το hdtv support? Προσωπικα νοιμιζω το δευτερο μιας και σε παιχνιδια δεν κολαει. Ξερει κανεις πως μπορω να το ρυθμισω το hdmi ωστε να δουλευει σωστα?

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

εχω την οθόνη συνδεδεμένη με HDMI με την 5870 και δεν εχω κανένα πρόβλημα ούτε στον ήχο .

Έχεις περάσει τους τελευταίους catalyst 9.10 ? τι codecs εχεις; δοκιμασε το τελευταιο k-lite mega pack 3.4 www.free-codecs.com

Link to comment
Share on other sites

Τι να πω δεν ξερω-σε ασχετη φαση χθες που το εψαχνα λιγο την εβαλα σε αλλη θυρα hdmi στην τηλεοραση και δεν το εκανε. Δεν ειχα πολυ χρονο να ασχοληθω. Τους 9.10 εχω βαλει, βρηκα και απο το site της realtek ενα driver για ati hdmi, και το τελευταιο klite. Θα δω μηπως τελικα φταει καποια ρυθμιση της sony.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.