Jump to content

www.skroutz.gr - Αναζήτηση στα eshops της Ελλαδας

soki

Recommended Posts

• Replies 49
  • Created
  • Last Reply

Εγώ δεν έχω πρόβλημα...

Μια παρατήρηση: Κάνω μια αναζήτηση με τις λέξεις "Canon" + "A95". Από τα αποτέσματα βρίσκω τη μηχανή σε διάφορα μαγαζιά, αλλά όχι από το Technikdirekt. Η μηχανή υπάρχει σίγουρα εκεί και το κατάστημα αυτό είναι μέσα στη λίστα καταστημάτων.

Αρχική απάντηση από Legend

Εγώ δεν έχω πρόβλημα...

Μια παρατήρηση: Κάνω μια αναζήτηση με τις λέξεις "Canon" + "A95". Από τα αποτέσματα βρίσκω τη μηχανή σε διάφορα μαγαζιά, αλλά όχι από το Technikdirekt. Η μηχανή υπάρχει σίγουρα εκεί και το κατάστημα αυτό είναι μέσα στη λίστα καταστημάτων.

το παρατήρησα κι εγώ βάζοντας sanyo z3 που και αυτός υπάρχει technikdirekt.

Αρχική απάντηση από theobabis

Legend, sotiris,

αυτο συμβαινει γιατι το technik τα

αναφερει ως "α 95" και "z 3" :)

Εκτός από το technikdirekt ξέρεις κάποιο άλλο κατάστημα με το ίδιο πρόβλημα (από αυτά που υπάρχουν μέσα στη λίστα);

Αρχική απάντηση από Legend

Εκτός από το technikdirekt ξέρεις κάποιο άλλο κατάστημα με το ίδιο πρόβλημα (από αυτά που υπάρχουν μέσα στη λίστα);

αν το γράφεις A 95 ή z 3 θα στα συμπεριλάβει όλα, οπότε δεν νομίζω ό,τι υπάρχει λόγος να ψάχνεις ξεχωριστά π.χ. το technikdirekt.

Αρχική απάντηση από sotiris

αν το γράφεις A 95 ή z 3 θα στα συμπεριλάβει όλα, οπότε δεν νομίζω ό,τι υπάρχει λόγος να ψάχνεις ξεχωριστά π.χ. το technikdirekt.

Έχεις δει πόσα άσχετα αποτελέσματα (σε σχέση με αυτό που ψάχνεις) βγάζει αν γράφεις Α 95; Μάλλον δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα σε αυτή τη ζωή! :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.