Jump to content

sotiris

Premium Members
  • Posts

    12.494
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

  • Ημέρες που κέρδισε

    4

Everything posted by sotiris

  1. Δεν μπορώ να κάνω λογκίν με το παληό ακάουντ, δεν δέχεται μόνο username, θέλει e-mail! Στα του θέματος τώρα, βρίστηκα ήδη με την υπάλληλο στην τηλεφωνική εξυπηρέτηση της ΔΕΗ και έχω μελετήσει αρκετά το θέμα, θέλω οπωσδήποτε τη σταθερή χρέωση (μπλε). Το κλέψιμο στη συγκεκριμένη είναι η χρέωση νύχτας που είναι πολύ υψηλή.
  2. Ήρθε η ώρα να ξαναζωντανέψει το thread (και το account μου μάλλον!).
  3. sotiris

    Kαθαρισμος keyboard

    Ναι με σονικέητορ χαίρω πολύ κλέβεις εκκλησία. Άσε μας κουκλίτσα μου... Με την οδοντόβουρτσα πλήκτρο πλήκτρο or it didn't happen
  4. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Θα σου πάρουμε τη κούπα Όταν χύνεται ο καφές, παίρνεις λεφτά. Όταν χάνει η μπέμπα λάδια, δίνεις
  5. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Επιτέλους έβαλες μυαλό (edit: δεν αναφέρομαι στο διθέσιο προφανώς)
  6. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Ακόμα θυμάμαι τη σκουριά που είχες ποστάρει. Δεν έχω ξαναανοίξει το λινκ, φοβάμαι μην οξειδωθούν οι επίχρυσοι ακροδέκτες της οθόνης στο laptop
  7. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Λίγο προσοχούλα στην άμμο γιατί αν το παρακάνεις με την αμμοβολή και φύγει όλη η σκουριά θα μείνουν μόνο τα πλαστικά (μάσκα και κάλλυμα φτερών - α και τα μπάνικα φώτα οροφής)
  8. sotiris

    Ειδήσεις απο την Ελλάδα και όλο τον κόσμο v2.0

    Δε μυρίζω καλά λόγω κόβιντ αλλά βρωμάει η απλυσιά από τη Νεβάδα μέχρι τα πατήσια. Όλοι οι αντρπρενέρς του κοιμάμαι στο αμάξι είναι κοπέλες 1.50 στα 20. Αν είσαι 1.80 και 40 και πας να κάνεις κάτι τέτοιο, την άλλη μέρα κοιμάσαι στο νοσοκομείο ή στον φυσιοθεραπευτή. Τώρα αν έχει κι αυτός βανάκι, ζεις το όνειρο, αν όχι, welcome back to the real world
  9. sotiris

    Κορυφαία κόλπα στο Crash Gambling

    Σικάγο γίναμε...
  10. Εγώ βάφω από πάνω με αστάρι μετάλλου γκρι. Καλλιτεχνίες στην επόμενη ζωή.
  11. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Όντως πάει αλλά don't try this at home
  12. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Σχεδόν κάθε φορά που αλλάζω λάστιχα πατάω κάτι. Βίδα μπροστά δεξιά, 10 ευρώ με το ζύγισμα
  13. Μπορεί να οφείλεται και στα στήθη της εκάστοτε influencer που πρέπει να τα βλέπουμε σε 2160p για να μπορούμε να διεξάγουμε τον καθιερωμένο έλεγχο ποιότητας. Δηλαδή μας λέει ότι η τεχνολογική ανάπτυξη δεν είναι πράσινη. ΈΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΑ! Δεν το πιστεύω! Πάω να βάλω μπροστά το V6... που έγινε 4κίλυνδρο turbo λόγω downsizing! Καλημέρα!!!
  14. sotiris

    Αυτοκίνηση

    I know απλά με ζορίζει και το 1/10 του 100.000 at the moment Αυτό με το 2JZ να το κοιτάξεις, το προτείνεις από ferrari μέχρι seicento Δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλά, τόσο καλό είναι??
  15. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Τηλεσκοπικό τιμόνι ήταν μια εφεύρεση που διαφημίζανε τα 80s - 90s πολύ στην παθητική ασφάλεια. Στόχος να μην έχεις μεγάλο άξονα και να μη φτάσει το τιμόνι στην οροφή. Τώρα στο λάντα δύσκολο να κρίνω, μπορεί να έφτασε η οροφή στο τιμόνι, αλλά δεν μου φαίνεται τόσο πετυχημένο το τηλεσκοπικό σύστημα Είναι το βήμα πριν τον αερόσακο. Ο αερόσακος βοηθάει αν χτυπήσεις στο τιμόνι με δύναμη. Το τηλεσκοπικό τιμόνι βοηθάει να μη σε αποκεφαλίσει το τιμόνι Μου κάνει εντύπωση που βγήκε κομπλέ σχετικά από το ρωσικό χρέπι (που πάντα ήθελα να πάρω και ακόμη θέλω).
  16. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Giga-γέφυρα, giga-ψαλίδια, giga-π!πες
  17. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Έκανε εκεί μια ρωγμούλα και φαγώθηκαν με τον ήλον πάλι! https://www.autoblog.gr/2023/08/29/ragismeno-ypoplaisio-brostinis-anartisis-se-tesla-model-y-i-etairia-leei-pos-einai-asfales/?fbclid=IwAR0TSrqh0qdJNNKOd_LOQA3ZqCSengUnfKqGQnuN9ZNm23o9Z1HY5uFpMio
  18. sotiris

    Ποια τράπεζα είναι η πιο εχθρική;

    Αν δεν σας αρέσει κύριε, να πάτε αλλού. Κι εδώ ξεκινάει το ανέκδοτο με την καλά ελεγχόμενη ιδιωτική πρωτοβουλία. ΣΟΒΙΕΤ ΜΠΑΝΚ να τελειώνουμε.
  19. sotiris

    Ελεφαντάκι για κλιματιστικό

    Ενδιαφέρομαι κι εγώ αν βρεθεί κάτι.
  20. sotiris

    Τρόπος συναλλαγής σε μεταχειρισμένο αμάξι.

    Εγώ όταν αγόρασα το δικό μου είχα χρησιμοποιήσει τη spot mechanic, είναι μία από τις πρώτες εταιρίες. Δεν πρόκειται να βρουν τα πάντα, είναι λίγο καχύποπτοι με κάποια, αλλά σε γενικές γραμμές παίρνεις ένα καλό report για το αυτοκίνητό σου. Μετά μπορείς να το ελέγξεις σε αντιπροσωπεία με ραντεβού και κάποιο κόστος. Προσωπικά για αυτοκίνητο <3000 δεν θα έκανα τπτ, θα το κοίταζα μόνος μου. Για αυτοκίνητο 3000<χ<10000 πιστεύω η spotmechanic φτάνει. Για αυτοκίνητο >10000 θα το κοίταζα και σε spotmechanic και σε αντιπροσωπεία.
  21. sotiris

    Αυτοκίνηση

    PLUS: AUTO RACING; Mansell Loses His Driver's License - The New York Times WWW.NYTIMES.COM Auto racing driver Nigel Mansell has his drivers license revoked in Britain for speeding (S) Αυτό είναι το καλύτερο που χει κάνει. Του πήραν το δίπλωμα για 6 μήνες γιατί οδηγούσε με 92 mph αντί για 70. Δλδ με ~150 αντί για ~120. Που οδηγούσε τις σκοτώστρες F1 των 80s.
  22. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Βίντεο: Οδηγός σπάει τις μπάρες διοδίων με ιλιγγιώδη ταχύτητα, προσεύχεται και επιτίθεται σε πυροσβέστες WWW.NEWS247.GR Συγκλονίζουν τα πλάνα από την στιγμή που 31χρονος, τουρκικής καταγωγής, σπάει μπάρα των διοδίων στον Λαγκαδά με 192... Θά λεγα ότι η θεά θα πέρναγε, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι μπορείς να κεντράρεις με 192
  23. sotiris

    Αυτοκίνηση

    Ισχύει ναι, αν άλλαζα λάστιχα εννοείται θα πήγαινα σε 225/55. Θείτσος γιατί: Πριν: Μετά:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.