Jump to content



Αγορά πολυμηχανήματος, γέμισμα μελανιών


MF_III1442169079

Recommended Posts

Γειά σας,

Θέλω να πάρω ένα φθηνό πολυμηχάνημα για μικρές δουλειές γραφείου αλλά το βασικό είναι ότι θέλω να τα γεμίζω εγώ τα μελάνια όταν αδειάζουν.

Πριν καιρό είχα πάρει έναν Lexmark, δεν είχα ψάξει άπο πριν αν γεμίζουν και την πάτησα! Είναι κλειδωμένα, έβαζα χρώμα μέσα και δεν το αναγνωρίζει.

Τώρα είμαι ανάμεσα σε αυτούς τους 2:

http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Inkjet-MFP/Epson-Stylus-SX115-Inkjet-Multifunction.htm

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.450166&u=HP-DESKJET-F4580-CB755B

Ξέρετε αν γεμίζουν οι συγκεκριμένοι; Τουλάχιστον όσους HP έχω πιάσει στα χέρια μου γέμιζαν μια χαρά (το μελάνι στο pc δείχνει άδειο αλλά εκτυπώνει μια χαρά!)

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάλι θα σου πρότεινα να πας προς κάτι άλλο!

Cannon ας πούμε...:112:

Οι Epson καταναλώνουν πολύ μελάνι ειδικά στον καθαρισμό!! (στο γυμνάσιο που είχαμε epson είχαμε και ένα μουσείο από παλιά μελάνια!!!):101::042:

Δες και αυτή την συζήτηση...

Link to comment
Share on other sites

Γεμίζει ο Epson τελικά! Είδα μπουκαλάκια στο ebay :D Αυτόν θα χτυπήσω :)

MF_III added 8 Minutes and 2 Seconds later...

Χμ.. λες δηλαδή κάτι σε τέτοιο: http://www.plaisio.gr/Peripherals/Printers/MFP/Inkjet-MFP/Canon-Pixma-MP270-Inkjet-Multifunction-3744B009.htm ;

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω το συγκεκριμένο μοντέλο και γενικά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο να σου προτείνω απλά ναι, θα προτιμούσα Canon!!

Link to comment
Share on other sites

στους epson πρεπει να λαβεις υποψην οτι για να δουλεψει το ξαναγεμισμενο μελανι πρεπει να γινει reset στο chip που εχει το μελανι πανω.

αυτο μπορεις να το κανεις ειτε αγοραζοντας μια συσκευή reset που να υποστιριζει τα συγκεκριμενα μελανια αν υπαρχει, ειτε αγοραζοντας απο ebay chip που να κανουν αυτοματα reset μολισ αδειαζουν και να τα αντικαταστησεις.

σε παλιοτερα μοντελα epson γινοταν reset και απο το pc μεσω software με το ssc service utility αλλα δε ξερω αν υποστηριζονται τα νεα.

η καλυτερη λυση πιστευω ειναι να παρεις απο ebay κασετες sponge-less με chip που να κανουν αυτοματα reset. ειναι διάφανες και δεν εχου σφουγγαράκι μεσα ωστε να χαλαει με τη χρηση και ετσι θα εχεις απειρα επαναγεμισματα.

Link to comment
Share on other sites

Για τον epson δες αυτό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.32467 ή αλλιως αυτό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.25417 ίσως σου κάνουν δουλειά πάντως HP θα παιρνα για γέμισμα που είναι πιο εύκολο σ΄ αυτούς τα μελάνια που έχω δοκιμάσει στον HP μου είναι αυτό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24666 και αυτό http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.24669 και δεν χρειάζεται reset (έχω τα 21, 22 της ΗΡ)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.