Jump to content



I7-920 + FLAMING BLADE GTI+ddr3


Aris137

Recommended Posts

Παιδιά τα φώτα σας...το σύστημα ενώ ξεκινάει κανονικά αναγνωρίζει μόνο 2gb μνήμης η' 1gb .Προσφατα είχα στραβώσει κι εγώ 2-3 πινς της μητρικής τα οποία όμως και ίσιωσα.Χθές πρίν ακόμα ξεκινήσω το σύστημα πέρασα και ένα update bios ,το G19.Μπαίνω λοιπόν στα windows και βλέπω στις πληροφορίες συστήματος το εξής κουλό..3gb μνήμη μα 0,99 διαθέσιμη για την λειτουργία του συστήματος!!!Κάνω restart και βλέπω στις πληροφορίες της μητρικής στα bios "installed memory 1024".Βγάζω μνήμες αλλάζω θέσεις ξεκινάει και βλέπω 2048.Παρόλα αυτά στο cpuz το tripple channel είναι ενεργοποιημένο και το cpuz βλέπει και τις 3 μνήμες..Είναι θέμα των πινς??Μήπως δεν τα έχω ισιώσει σωστά?Να ξαναγυρίσω τα bios?Μήπως επειδή μια βδομάδα πριν έκανα κάτι δοκιμές και είχα ξεκινήσει το σύστημα χωρίς ψύκτρα και ο 920 έπιασε 93C γιά δευτερόλεπτα να έγινε καμιά ζημιά στον controller του?

aris137 added 17 Minutes and 1 Seconds later...

Τα timings των μνημών τα έχω από το spd και είναι 8-8-8-24 και 1Τ..

Link to comment
Share on other sites

Μήπως επειδή μια βδομάδα πριν έκανα κάτι δοκιμές και είχα ξεκινήσει το σύστημα χωρίς ψύκτρα και ο 920 έπιασε 93C γιά δευτερόλεπτα να έγινε καμιά ζημιά στον controller του?

Sorry να κανω μια ασχετη ερωτηση απλα απο περιεργια, τι ειδους δοκιμες ηταν αυτες και επρεπε να ξεκινησεις το συστημα με κουμπωμενο το CPU στο socket χωρις ψυκτρα?

Link to comment
Share on other sites

Αλλαγή ψύκτρας ήθελα να κάνω μα αυτήν που είχα εκείνη την μέρα ακουμπούσε πάνω στις μνήμες και δεν πάτησε καλά στον CPU με αποτέλεσμα και να δώ την θερμοκρασία που περιέγραψα..

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.