Jump to content



ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ,ΓΙΑ ΕΛΑΤΕ 250ευρω ΕΧΩ!!!!!


japancrazy1

Recommended Posts

Θα ηθελα την γνωμη σας για αυτες LG και PHILIPS.Την θελω για games και γενικη χρηση.Το μπατζετ μου ειναι κοντα στα 250 ευρω και θελω να ειναι 23-24" ιντσες.

Δεκτη και αλλη προταση!

(ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ,ΘΕΛΩ ΚΑΤΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕΙ....θα επαιρνα EIZO αλλα πολλα χρηματα....)

(Δεν θα την δουλευω τερμα...χαμηλες αναλυσεις στυλ 1280Χ1024 με DVI ΣΤΑ 60hz KAI αντιθεση,φωτεινοτητα χαμηλα....ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΦΩΝΙΑΣ!)

Link to comment
Share on other sites

Να το ξαναπώ tft and no native resolution no gooooooooooooo

Το ειχα δει το σχολιο σου...απλα με αυτα τα χρηματα προτεινε μου κατι...αυτο ζηταω!!!αν εχεις ορεξη....Κοιτα μενω και με την hitachi crt που την εχω 10χρονια...αλλα ειπα και εγω να παω σε κατι μεγαλυτερο (ιντσες) και οικονομικο ταυτοχρονα...για να μην τρως την ακτινοβολια και τυφλωνομαι απο το 1μετρο να ξεχωρησω γραμματοσειρες.....

Link to comment
Share on other sites

Να το ξαναπώ tft and no native resolution no gooooooooooooo

Συμφωνώ 1000%!!! Τώρα πια νομίζω δεν είναι ανάγκη να αλλάζεις την ανάλυση αν σε ενοχλεί στο desktop. Νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές στα windows να μεγαλώσεις γραμματοσειρές και εικονίδια. Όσο για το ποια οθόνη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω ιδιαίτερα. Εγώ έχω μια LG 21.5'' διετίας(την πιο φτηνή που υπήρχε τότε) χωρίς DVI και το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μου παίζει μια χαρά.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.