Jump to content



Age of Mythology Titans


InMyMemory

Recommended Posts

Καλησπερα.!

Ενας φίλος μου εχει ενα προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι .Το συστημα του ειναι ως εξης ,χωρις overclocking ,ολα defaults και τελευταιοι drivers περασμενοι + ολα τα patches για το παιχνιδι.

AMD 64 3000+

MSI K8N NEO FSR

RADEON 9800 PRO

512 VS CORSAIR 3200

120 GB MAXTOR SATA

420 watt PSU

Ενω ολα τα υπολοιπα παιχνιδια τα παιζει κανονικοτατα χωρις προβλημα Metal of Honour Pasific Assault , Enclave κτλ κτλ , στο Age of mythology Titans καθε τοσο πεταει αυτο το μηνυμα που λεει οτι ο επιταχυντης γραφικων σας σταματησε να ανταποκρινεται η καπως ετσι και το πεταει στα windows , στα αγγλικα εχει σχεση με το VPU revover μου φαινεται.

Τι μπορει να φταιει ? Υπαρχει κανα προβλημα με το συγκεκριμενο παιχνιδι και την AMD πλατφορμα?Το λεω γιατι σε Intel συστημα παιζει μια χαρα...

Link to comment
Share on other sites

Απο το bios εννοεις ε? Δεν το καναμε οχι , αλλα δεν βρισκω νοημα σε αυτο αφου τα αλλα παιχνιδια τα παιζει μια χαρα και ειναι και πολυ πιο βαρια απο το mythology :confused:

Link to comment
Share on other sites

Δεν πρέπει να είναι πρόβλημα με τον AMD αλλά με την κάρτα γραφικών.

Αν και έχω nVidia και όχι ATI, είχα παρόμοια προβλήματα με όχι τόσο βαριά παιχνίδια.

Μόλις όμως έβγαζα το anisotropic και/ή το antialiasing δούλευε κανονικά.

Link to comment
Share on other sites

Αν εχεις via chipaki (δεν θυμαμαι τωρα τι εχει η mobo που λες) δοκιμασε να απεγκαταστησεις τους agp drivers ή αν δεν τους εχεις βαλει να τους εγκαταστησεις...επισης καλο θα ηταν να ειχες πριν το κανεις αυτο του τελευταιους dtivers για vga,mobo και game....ή πολυ απλα πεστου να παιξει κανα warhammer ....κλασεις ανωτερο :)

Link to comment
Share on other sites

Για chipaki εχει το Nforce3 .Θα δοκιμασω να δω αν λυθει με το να απενεργοποιησει το vpu recover. Απο θεμα drivers εχει τους catalyst 5.1 και τους nforce 5.10 για το chipaki .Ειναι οι πρωτοτελευταιοι.Το παιχνιδι ομως ειναι αρκετα παλιο δεν δικαιολογειται να ειναι θεμα drivers νομιζω.Θα δοκιμασω και τους νεοτερους που εχουν βγει για nforce και Ατι να δω...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.