Jump to content



ξαφνικο κολλημα και μετα τιποτα


ziri

Recommended Posts

ρε παιδια εκει που επαιζα ενα παιχνιδι κολλαει το παιχνιδι και ο υπολογιστης στα καλα καθουμενα.αφοθ προσπαθησα λιγο να τον ξεκολλησω και δν καταφερα τιποτα τον εκανα επανεκιννηση. ΟΤΑΝ τον αναψα εφτανε μεχρι την μπαρα φορτισης των windows και μετα μαυρη οθονη...στην ασφαλη λειτουργεια μπαινει κανονικα αλλα οχι και στην κανονικη....plz help..

Link to comment
Share on other sites

Δεν είμαι και ο πλέον ειδικός αλλα εγώ αυτό που θα έκανα βγάλε τις μνήμες άφησε τις 5 λεπτά να κρυώσουν και ξαναβαλτες...αν δεν έβλεπα προκοπη και δεν είχα αρχεία να χάσω θα του πάταγα ένα format επιτόπου αλλα πάρε και άλλες γνώμες

Link to comment
Share on other sites

OΠΩΣ λεει και ο σοφος λουνατικ:D....κανε reset την μητρικη ή βγαλε την μπαταρια με λιγη χρονικη καθυστερηση και ξαναβαλτην!!!Αν δεν λυθει το προβλημα θα δουμε τι θα κανουμε....μην αγχωνεσαι!

Link to comment
Share on other sites

βγαλε τυχον συσκευες Usb περιφερειακα..εκτος πληκτρολογιου κ' ποντικι....σιγουρα το παιχνιδι το παιζεις καιρο?ή το εβαλες τπτ σημερα και εχει πειραχτει λειτουργικο....λες να εφαγες κανα ιο?απιθανο το κοβω να δημιουργει τετοιο κολλημα στα καλα καθουμενα!δεν μου παει αλλου το μυαλο...θα σκεφτω και θα γραψω αν ειναι!!!

Link to comment
Share on other sites

Απο την στιγμη που περναει το bios και φτανει μεχρι τα win και εκει κολλαει, αφου μπαινει σε safe mode αλλα σε normal κολλαει, ..οι ενδειξεις δειχνουν προβλημα win.

Μπες σε safe mode και δες τι λεει ο event viewer.

Για προβλημα-λαλακια των win μου μοιαζει και οχι hardware.

Βεβαια, με τα ηλεκτρονικα δεν ειναι τπτ απιθανο.

Εγω θα δοκιμαζα φορματ, αν επεμενε, και αν εφτιαχνε θα ηταν οπως τα λεω.

Αν τυχον ειναι προβλημα harware θα σου ξαναβγει.

Μπορει να εχει κολλησει κανενας driver, να εχει "κρεμασει" κατι απο τα win.

Αν τυχον δε θες format κανε repair win.

Και εδω ειμαστε.

Link to comment
Share on other sites

Άκουσέ με, είναι σίγουρα πρόβλημα των win... Εγώ με τα 7 μου το έκανε καμιά δυο φορές. Δε φόρτωνε, ή δε μου έβγαζε τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας... Αλλά σε safe mode μου έμπαινε κανονικά...

Δοκίμασε να τον αφήσεις ανοιχτό για κάποιες ώρες και μετά κάνε restart μπες από safe, και ξανα κάνε restart και μπες κανονικά... Εμένα και τις δυο φορές έτσι μου λύθηκε το πορόβλημα και γλύτωσα το format.

Το κλειδί είναι να μείνει κάποιες ώρες ανοιχτός, τουλάχιστον σε εμένα δούλεψε...

Ελπίζω να βοήθησα, ξέρω πως είναι λίγο κουλό, αλλά μπορεί να βοηθήσει, άσ' τον ανοιχτό κάποιες ώρες...

Αν δε δεις αποτέλεσμα, τότε κάνε format, πιστεύω όλα θα λυθούν ύστερα....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.