Jump to content



αγορα σκληρου δισκου σε παλιο λαπτοπ


Recommended Posts

Γεια σας και παλι!!!!!

Εχω ενα αρχαιο λαπτοπ acer extensa 2603wlmi και θελω να αγορασω εναν σκληρο δισκο γιαυτον!! Ψιλοχαθηκα στις αναζητησεις και δεν βρηκα κατι "σιγουρο"... Οπως ειπα ειναι παλιος πολυ και δεν βρηκα ακρη! Και μιας και ανοιξα αυτο το θρεντ εδω και για να μην ανοιγω αλλο, μπορουμε να βρουμε και μπαταρια γιαυτο;;;;

:100:

ευχαριστω πολυ !!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Γεια σας και παλι!!!!!

Εχω ενα αρχαιο λαπτοπ acer extensa 2603wlmi και θελω να αγορασω εναν σκληρο δισκο γιαυτον!! Ψιλοχαθηκα στις αναζητησεις και δεν βρηκα κατι "σιγουρο"... Οπως ειπα ειναι παλιος πολυ και δεν βρηκα ακρη!

Ο παλιός σου χάλασε ή θέλεις έξτρα αποθηκευτικό χώρο; Αν θέλεις έξτρα χώρο και δεν σε εμποδίζει στην δουλειά σου θα πρότεινα να πας σε εξωτερικό...

Και μιας και ανοιξα αυτο το θρεντ εδω και για να μην ανοιγω αλλο, μπορουμε να βρουμε και μπαταρια γιαυτο;;;;

Με μια γρήγορη αναζήτηση... 1, 2

Αν και πιστεύω καλύτερα θα ήταν να πας σε κανένα μάστορα ή στο service να ζητήσεις... (μόνο που μπορεί να σου ζητήσουν τα μαλλιοκέφαλά τους)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.