Jump to content



ΚΑΙΓΟΜΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!


Recommended Posts

Λοιπον....Προσπαθώ να κάνω εναν user με περιορισμενα διακιώματα(windows XP)αλλα μου λεει οτι πρέπει να έχω τουλάχιστο 1 χρήστη σαν Διαχειρηστή...Κ ο user αυτος που μ εμφανήζει το PC είναι ο Administrator...Και μου λεει οτι αυτός ο λογαριασμός θα σταματήσει να είναι εμφανής μέχρι να δημιουργήσω ενα λογαρισμό!....Αν κάνω τώρα λογαριασμό με πλήρη διακιώματα σαν διαχειρηστή κλπ κλπ μου ανοίγει μια τελέιως αλλη επιφάνεια εργασίας(λες και έκανα format)δν έχει τίποτα απο συνδεσεις δικτύου κλπ κλπ παρολα αυτα προγράμματα έχει....!Θέλω ουσιαστικά ετσι οπως είμαι να κάνω ενα λογαριασμό με περιορισμους και τον Admin γιατι ουσιαστικά αυτος ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!!Βοηθεια!ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!

Εvo8-By-m-diox added 15 Minutes and 34 Seconds later...

Κανεις???πρεπει να το κάνω τωρα!!!

Link to comment
Share on other sites

Βάλε ένα hirens, τρέξε το password changer, τρέξτο πάνω στον administrator και στο επόμενο reboot θα σε βγάλει με 2 accounts έναν τον admin κι έναν τον δικό σου. Μπες στον admin και άλλαξε τα rights του account που είχες μέχρι σήμερα.....εναλλακτικά αν σε μπερδεύει το hiren's μπορείς ν΄αλλάξεις το "way of loging on" από το control panel (νομίζω στα user settings) και μετά να logάρεις manually γράφοντας administrator.

Link to comment
Share on other sites

outlaw σε ευχαριστώ αλλα δεν κατάλαβα!!Τι είναι το hirens?Το pass changer Που θα τρέξω μετά να το τρέξω αφού θα έχω κάνει τον 1ο λογαρισμο(ουσιαστικα 2ο)?τα rights πως να τα αλλαξω αφου ο υπολογιστής δν καταλαβαινει οτι εγω έχω το account(Administrator) και με βάζει να κάνω και αλλο Administrator αν θέλω να κάνω περιορισμένο χρήστη αλλα και Admin οταν κάνω αλλαζουν ΟΛΑ!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.