Jump to content



Memory Error


AlphaOne

Recommended Posts

Καλησπερα σ ολους.Τις τελευταιες 2 εβδομαδες κατα την διαρκεια gaming μου ριχνει ξαφνικα μπλε οθονη με μηνυμα 0χ0000001Α και κανει επανεκκινιση το PC. Το προβλημα δεν εμφανιζεται συχνα. Γνωριζει κατι κανεις επι του θεματος. Το PC ειναι της υπογραφης μου με λειτουργικο win 7 64bit.

Link to comment
Share on other sites

Οχι δεν αλλαξα κατι. Το ρευμα στις μνημες το ανεβασα απο τα 1.85V που το ειχε auto στο bios και το πηγα στα 2.0 V που ειναι για τις μνημες αυτες αλλα και παλι τα ιδια. Στα 3D Marks ειναι σταθερο οπως και στο memtest δε βγαζει καποιο error.

Υπαρχει περιπτωση να ναι απο τον σκλρο?

Link to comment
Share on other sites

To κάνει σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι? Μήπως πέρασες και τπτ new drivers? Τρέξε και κανά memtest έτσι για το καλό σε κάποια φάση που δεν θα χρειάζεσαι το pc σου. άστο κάποιες ώρες να τρέχει test.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είχα το ίδιο πρόβλημα στο LineageII, σε ορισμένες περιοχές έβγαζε blue screen αλλά σε μένα έφτεγε η υπερθέρμανση, αρα κάνε αυτό που λεει ο spyrus και μετά δες θερμοκρασίες του επεξεργαστή καθώς παίζεις 1 παιχνίδι

gl

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.