Jump to content



Αργός υπολογιστής στα windows 7.


kratistos1

Recommended Posts

Θα ήθελα τα φώτα σας. Έχω ένα σταθερό p4 στα 3,4 με κάρτα gt9500 με 512mb και μνήμες 4gb. Στα XP τρέχει τέλεια. Τελευταία πήρα τα 7 ως αναβάθμιση του φορητού από σβήστα ,όπου και τα εγκατέστησα και τρέχουνε μια χαρά. Έτσι αποφάσισα να τα βάλω και στον σταθερό. Έλα όμως που δεν μου έκαναν τη χάρη και τρέχει πολύ αργά. Ξαναέβαλα τα XP αλλά μου έμεινε η όρεξη. Επίσης τα ubuntu 10.4 σαν dual boot με τα XP και με τα 7 τα δουλεύει μια χαρά (φόρτωμα σε δευτερόλεπτα). Κάθε βοήθεια δεκτή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Link to comment
Share on other sites

viper ευχαριστώ για την απάντηση σου. Μου διέφυγε να προσθέσω πως στην αξιολόγηση του hardware των 7 μου έδινε βαθμολογία 4,3 επίσης ενημέρωσα τους drivers χειροκίνητα, με το genious driver που έτρεξα μετά μου τα έβγαλε όλα οκ.

Link to comment
Share on other sites

Σου τα έβγαλε όλα οκ εννοείς ότι το performance index σου ανέβηκε;

Άρα ήταν θέμα drivers;

Επίσης μπορείς να πας να απενεργοποιήσεις aero και να βάλεις Optimize for performance

στα System Properties->Performance και θα είσαι οκ.

Link to comment
Share on other sites

γιατι στα 7 τι βαθμολογια θα περιμενες να παρεις αν το εννοεις κ απο θεμα βαθμολογιας εγω πιστευω εισαι πολυ καλα εγω εχω φτιαξει ενα pcaki του πατερα μου με P4 κ 1 γιγα ραμ κ την χ1300 καρτα(128mb) εχει χαμηλοτερη βαθμολογια απο σενα αλλα το μηχανημα πεταει δεν ασχοληθηκα με drivers καθολου βεβαια την καρτα ηχου την ενεργοποιησαν τα 7 κ απο κει κ περα ακομα κ τον driver της καρτας τον εβαλαν τα 7 βλεπει μεχρι κ hd μεσω του δικου μου(δικτυο)κ απλα ειναι τελειος για τις απαιτησεις που τον θελει (ταβλι-σκακι!!!)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.