Jump to content

2x9600gt sli σε ga-ex58-ud4p


Recommended Posts

εχω 2 καρτες 9600gt και προσπαθω να τις βαλω σε sli που η μητρικη ga-ex58-ud4p υποστηριζει και sli και crossfire.ενω το crossfire λειτουργει κανονικα, αντιστοιχα το sli (εχοντας το sli bridge)δεν βλεπει τη δευτερη 9600gt παρα μονο τη μια ειται στα xp ειται στα win7 64bit.με πιο τροπο θα μπορουσα να δουλεψω το sli και τελικα να δει το συστημα και τις δυο καρτες?ας μου πει καποιος .ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Η διαδικασία για sli είναι στάνταρ.

Τοποθέτηση των καρτών,σύνδεση τροφοδοσίας (όπου είναι απαραίτητη),συνδεση του sli bridge και enable sli από τον driver.

Οταν το sli δέν λειτουργεί τότε υπάρχει πιθανό πρόβλημα σε hardware ή σε επίπεδο ρυθμίσεων.

Οταν λές "δέν βλέπει τη 2η κάρτα" ... εννοείς δέν φαίνεται στον device manager ?

Με το σκεπτικό ότι η κάθε κάρτα μόνη της λειτουργεί ... δοκιμάζεις ένα άλλο sli bridge μήπως φταίει αυτό.

Επίσης δοκιμάζεις και διαφορετικές pci-e (όπου υπάρχει δυνατότητα).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.